Serghei Mizil, dezvăluiri neștiute despre Irinel Columbeanu. Ce s-a întâmplat la ziua de naștere a fostului milionar: „E deprimant!”

8 iulie 2024 14:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Serghei Mizil și Irinel Columbeanu sunt prieteni încă din copilărie și și-au fost alături în cele mai grele momente. Chiar dacă mulți l-au uitat pe fostul milionar, fiul lui Paul Niculescu-Mizil nu a putut face același lucru.

„Bineînțeles că îmi este milă de el”

Serghei Mizil a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, acolo unde printre altele, a vorbit și despre prietenul său, Irinel Columbeanu. Acesta și-a amintit de un moment în care i-a fost alături fostului om de afaceri, mai exact de ziua sa de naștere. Mai mult, pictorul a dezvăluit că, la un moment dat, i s-a făcut milă fostul milionar de la Izvorani, pentru că ar fi stat aproape 4 zile nemâncat.

„Bineînțeles că îmi este milă de el. În primul rând că am copilărit împreună. Pe mine m-a impresionat chestia asta… Eram la restaurant cu Adiță și eu nu-l văzusem de mult timp și stătea în fața mea, acum este urât ce spun și mânca în gol. Și zic: Mă, ce este cu ăsta? Nu mâncase de patru zile sau de trei zile. Și atunci am zis bă nu se poate chiar în halul ăsta. Lumea este foarte rea. Au sărit toți… pe internet că am vrut să îi iau banii, că i-am tăiat special mâncarea.

Nu i-am tăiat special mâncarea, că nu îi tai eu mâncarea nici lui mama, dar lui ăla. Ce se întâmplă? Fata mea nu are două degete, dintr-un accident și ea neputând să taie, ea l-a văzut că nu poate să taie (n.r. pe Irinel Columbeanu) și eu fiind lângă el, mi-a zis tată taie-i tu… Adică nu am făcut-o conștient și nu am făcut emisiunea să îi luăm banii. Asta am făcut, să-l ajutăm și eu zic că am făcut foarte, foarte bine”, a spus Serghei Mizil, potrivit kanald.ro.

„Am venit doar doi prieteni din copilărie”

Ziua de naștere a lui Irinel Columbeanu a fost în luna mai, iar la petrecere a participat și Serghei Mizil. Acesta susține că s-a simțit înverșunat pentru faptul că doar doi dintre prietenii fostului milionar au fost prezenți la aniversarea acestuia.

„Și acum când am mers la ziua lui, am venit doar doi prieteni din copilărie, restul, toți ăia care mergeau și toți marii milionari… n-a venit absolut nimeni. E deprimant! Să ai posibilitatea asta și banii ăștia pe care îi au prietenii lui, adică vorbesc de prieteni care au miliarde… Să nu îl mai bagi în seamă, să îți faci ziua singur. S-a bucurat foarte mult că am venit o mână de oameni. Și acum s-a bucurat că a venit și fata lui și mă bucur foarte mult că a venit”, a mai adăugat Serghei Mizil.

Mai multe