Surorile Odagiu de la Te cunosc de undeva, în doliu. «S-a mutat pe un alt cer»

7 iunie 2022 18:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Surorile Odagiu, Ana și Monica, ce fac parte în prezent din proiectul „Te cunosc de undeva”, traversează o perioadă de doliu, după ce un membru al familiei lor a decedat. Cele două surori aveau o relație extrem de apropiată cu cel ce a plecat dintre noi. 

Doliu în familia surorilor Odagiu. Cele două artiste trec printr-o perioadă dureroasă, în urma pierderii unei persoane dragi. Concurentele show-ului de la Antena 1 plâng moartea bunicului lor, care le-a crescut și le-a fost alături în perioada copilăriei. 

Citește și: Moment savuros la «Te cunosc de undeva». Surorile Odagiu au fost de nerecunoscut!

Surorile Odagiu, în doliu

Ana Odagiu a fost cea care a făcut tristul anunț și pe rețelele de socializare, acolo unde într-un mesaj emoționant și-a amintit toate momentele frumoase petrecute alături de bunicul ei, care a învățat-o câteva lecții prețioase. 

„Bunicul meu iubit, care mă înțelegea dincolo de cuvinte, care mă ducea de mică la galerii de artă, care picta și m-a învățat și pe mine să o fac, bunicul meu generos și bun, care mi-a cultivat iubirea pentru frumos. El punea muzică florilor, iar una dintre ele “lăcrima” la auzul lui Mozart.

M-a luat de mână și mi-a arătat, spunăndu-mi că plantele au suflet. Așa am crescut. Acum, ”s-a mutat pe un alt cer”. E clar că Doamne Doamne avea nevoie de un înger ca tine! Te iubesc. Tu știi, chiar dacă nu am mai spus-o în cuvintele astea.", a scris Ana Odagiu pe Facebook, în memoria celui care i-a fost sprijin încă din copilărie.

Citește și: INTERVIU Ana Odagiu, despre provocările «Te cunosc de undeva»: «E greu și extraordinar în același timp»

Alături de mesajul de „adio”, artista a publicat și o poză în care apare bunicul său. Nu este pentru prima oară când cele două surori trec prin astfel de momente de suferință, având în vedere că Ana și Monica și-au pierdut și tatăl, în urmă cu 7 ani. 

Ana și Monica și-au pierdut și tatăl, în urmă cu 7 ani

Tata. Mă gândesc la tine în fiecare zi, cu atât mai mult în zilele de 7 și mai ales în ziua asta - pentru că este ziua ta și pentru că se împlinesc 7 ani de când tu nu mai ești.

Voiam doar să știi că suntem bine, că am crescut frumos, că ducem mai departe tot ce ne-ai învățat tu și că ne iubim mai mult ca niciodată, așa cum întotdeauna ți-ai dorit, iar golul lăsat de tine, am reușit cumva, în cele din urmă, să îl umplem cu iubirea asta mare pe care ne-ai lăsat s-o descoperim. Iubirea de frățioare. Cred că ai fi mândru.. sper că ești. Te iubesc!", scria Monica Odagiu pe Facebook, în luna martie a acestui an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe