Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei

22 octombrie 2024 18:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Naomi Hedman a uimit pe toată lumea după ce s-a despărțit de Florin Ristei, însă acum șochează din nou. Vedeta s-a cuplat cu fiul Ozanei Barabancea și se pare că vine în România pentru noul iubit.

Andrew Barabancea și Naomi Hedman formează un cuplu?

Naomi Hedman a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce s-a afișat alături de Andrew Barabancea. Chiar dacă a mărturisit că motivul despărțirii de Florin Ristei ar fi distanța, se pare că mulatra încă vizitează România pentru actualul ei partener, respectiv fiul Ozanei Barabancea.

De curând, Andrew Barabancea a postat un filmuleț pe rețelele de socializare, cu care și-a lăsat mască urmăritorii. Tânărul a filmat-o pe Naomi Hedman în timp ce dansa într-un muzeu, iar felul în care i s-a adresat acesteia, a scos la iveală faptul că au o relație. Bruneta a fost denumită „babe”. Se pare că tânăra l-a dat uitării pe Florin Ristei, iar acum trăiește o poveste de dragoste alături de Andrew.

„Babe, be serious...we are in a museum” („Iubito, fii serioasă...suntem într-un muzeu”), a spus Andrew Barabancea în filmulețul publicat pe Instagram.

Ce spunea Florin Ristei despre separarea de Naomi Hedman

Anul trecut, Florin Ristei mărturisea că relația dintre el și Naomi Hedman a luat sfârșit din cauza distanței, întrucât amândoi locuiesc în țări diferite și niciunul nu a fost dispus să facă compromisuri pentru ca relația lor să rămână închegată. Deși recunoștea că a suferit enorm, iar bruneta a reușit să îi schimbe viața, artistul nu s-a simțit pregătit să renunțe la viața lui pentru povestea lor amoroasă.

„Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o”, spunea Ristei în podcastul „La Tocii”

Mai multe