Tavi Clonda, cel mai mare sprijin al Gabrielei Cristea. Cum a ajutat-o să renunțe la kilogramele în plus

9 martie 2023 17:17   Vedete românești

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Succesul nu a fost de partea ei doar pe plan profesional, cât și pe plan personal, ajungând să își întemeieze o familie frumoasă, așa cum și-a dorit dintotdeauna. Totuși, după ce le-a adus pe lume pe cele două fiice ale sale – Victoria și Iris, kilogramele în plus au devenit o problemă pentru ea.

În procesul de slăbire, prezentatoarea de televiziune a fost ajutată chiar de către soțul ei, Tavi Clonda. În cadrul unui interviu pe care l-a oferit, Gabriela Cristea a povestit cum a reușit să slăbească și să ajungă în forma fizică pe care și-a dorit-o.

Gabriela Cristea: „M-a înțeles soțul meu”

Una dintre provocări în procesul de slăbit cu care se confruntă majoritatea femeilor este puterea de a continua. Acesta a fost și cazul Gabrielei Cristea, care a făcut un pact cu soțul ei, să o susțină în procesul de slăbire.

„Aici e cea mai mare provocare pentru că simți că undeva trebuie să cedezi și atunci cedezi cu tine. Am marele avantaj că m-a înțeles soțul meu și în momentul în care zic: „Nu mai pot”, preia el. Este ca un pact între noi, i-am spus: „Trebuie să mă ajuți cu chestia asta” și el m-a susținut. Îmi ia de pe umeri o grămadă de lucruri cu stresul”, a explicat Gabriela Cristea, potrivit viva.ro.

Secretul pentru a câștiga lupta kilogramelor în plus

Pentru prezentatoarea de televiziune, cel mai mult a contat concentrarea pe propria persoană și perseverența. De asemenea, Gabriela Cristea a precizat că nu s-a cântărit în fiecare zi, pentru a nu se descuraja.

„Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești”, a mai spus vedeta, pentru sursa amintită.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe