Tzancă Uraganu, pe lux și opulență. Manelistul și-a etalat banii pe care i-a făcut într-o singură noapte: „Amărâților!”

4 august 2024 8:40   Vedete românești

Tzancă Uraganu (33 de ani) se numără printre cei mai în vogă maneliști din România. Cântărețul are un mare succes în carieră și o comunitate uriașă de fani. Se știe deja că atunci când vine vorba de lux și opulență, manelistul nu se uită la bani. Mai mult, îi place să își etaleze orice câștig.

„Amărâților! Fraierilor!”

De curând, Tzancă Uraganu și-a etalat banii pe care i-a câștigat după ce a onorat 4 evenimente. Manelistul a publicat un filmuleț pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns peste 59.000 de aprecieri și mai mult de 3.000 de comentarii.

„Când supărați regele va primiți răspunsuri!”, se arată în descrierea materialului video, publicat de Tzancă pe contul său oficial de TikTok.

„Toți amărâții României au început să facă videouri. Cum mă trezesc din somn apare câte un amărât d-ăsta, și începe să vorbească urât și să jignească. Am înțeles că săriți să luați apărarea, mi se pare normal, dar de ce trebuie să jigniți?”, a transmis manelistul.

Ulterior, cântărețul le-a arătat internauților banii pe care i-a câștigat la ultimele evenimente.

„Uitați, așa, într-o seară! E tot ce s-a întâmplat aseară. Amărâților!”, a mai spus Tzancă Uraganu, care și-a motivat gestul, precizând că unele persoane îl acuză că nu e ceea ce pare.

„Fraierilor!”, a completat el în încheierea filmulețului, adăugând că a ajuns acasă la ora 7 dimineața după cele 4 nunți la care a fost invitat să cânte.

„N-am văzut în viața mea atâția bani”

Comentariile internauților, dar și ale colegilor de breaslă au curs lanț. Dacă mulți dintre ei l-au ironizat, alții i-au transmis mesaje de susținere și l-au sfătuit să nu ia în seamă gurile rele. Mai mult decât atât, unii dintre ei au rămas cu gura căscată atunci când eu văzut sumele exorbitante pe care le-a etalat Tzancă în fața tuturor.

„Wow, n-am văzut în viața mea atâția bani”, a comentat Bogdan de la Ploiești, colegul de breaslă al manelistului.

„Taxe ai plătit cumetre?”, „Vine acuși ANAF-ul să numere banii”, „Pe mine mă iau ăștia de la bancă la întrebări când fac un transfer de 500 lei”/ „Hai că lumea e rea, lasă, ia uite câți bani ai” / „Frate, mai dă-mi și mie că m-ai lăsat cu gura căscată” / „Tzancă, ești bine cum ești frate” / „Taxe și impozite cu banii ăia! Te-am pupat” , au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor TikTok, la postarea lui Tzancă Uraganu.

Mai multe