Motivul pentru care Tzancă Uraganu și-a închis shaormeriile! „Au făcut prostii!” Manelistul a amânat botezul fiului său!

Manelistul Tzancă Uraganu a scos bani frumoși de pe afacerea cu shaormerii, care-i purta numele. Din păcate, Tzancă s-a văzut până la urmă nevoit să le închidă pe toate. Care a fost motivul?

De ce a pus lacăt Tzancă pe lanțul de shaormerii?

Tzancă Uraganu și-a deschis în anii trecuți o afacere cu shaormerii, iar lumea s-a înghesuit atunci ca la urs să guste din preparatele de la restaurantele de tip fast-food ale artistului. Manelistul a avut shaormerii atât la București, cât și la Ploiești. Afacerea părea că merge ca pe roate, în ciuda controalelor dese ale inspectorilor ANPC, care au mai găsit și nereguli la fața locului. 

Din păcate, Tzancă Uraganu a anunțat recent, în podcastul Anamariei Prodan, că fost nevoit să-și închidă shaormeriile. 

„Am avut și shaormerii. Este foarte, foarte greu. Era treaba bună, mergea foarte bine, din plin, dar trebuie să stai acolo permanent. 

Eu mă pun să dorm la șapte, șase dimineața, dorm în fiecare zi de ani de zile. Cum aș fi putut eu să merg la opt shaormerie?! Trebuie să fii acolo, orice ar fi. 

Au făcut prostii, vicii și nu ai bază în shaormari. Oricâți bani ai avea, nu ai oameni de încredere într-o afacere, nu ai cum să faci treabă.

(...) Mi-am scos banii, nu am făcut nici bani”, a declarat Tzancă Uraganu, în podcastul Anamariei Prodan.

Tzancă a reprogramat botezul fiului său

Familia Alinei Marymar și a lui Tzancă Uraganu a trecut, recent, prin momente foarte grele, după moartea lui Lucas, nepotul brunetei, răpus de cancer la o vârstă fragedă.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Tzancă Uraganu a anunțat că a reprogramat botezul fiului său și al Lambadei, Andreas, pentru data de  22 iulie 2024, într-o zi de luni.

„Vreau să fac un anunț destul de important pentru mine, bineînțeles, pentru că este vorba de botezul băiatului meu, Andreas, care știți cu toții că l-am amânat din cauza celor întâmplate cu micuțul nostru, cu Lucas, Dumnezeu să îl odihnească. 

Trebuia să aibă loc pe data de 14 mai, dar astăzi am hotărât să îl reprogramăm, să îl reprogramez, să îl punem mai târziu. Am decis împreună cu cumătrul și cu toți apropiații mei, bineînțeles, să reprogramăm pe data de 22 iulie 2024, într-o zi de luni”, a povestit Tzancă Uraganu, pe TikTok.

Manelistul Sorinel Puștiu va fi nașul fiului lui Tzancă Uraganu. În ziua în care Andreas va fi creștinat, Tzancă Uraganu îi va mai avea alături și pe bunii săi amici, Florin Salam și Adrian Minune.

„Voi mai reveni cu alte detalii. A fost o dată pe care am găsit-o destul de greu, pentru că știți că, pe timp de vară, noi, lăutarii, nu mai avem liber deloc. 

Inclusiv pentru mine a fost greu, fiind vorba de băiatul meu, și abia am găsit data asta în care să pot face botezul. Și de colegii mei la fel, fiind vorba de cumătrul Sorinel, fiind vorba de cumătrul meu, Florin Salam”, a mai spus manelistul.

Tzancă Uraganu are trei copii, un băiat și o fată din relația cu Lambada, și o altă fetiță, Anastasia (10 luni), rodul dragostei cu Alina Marymar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net