Victor Slav își ia în serios rolul de tată! Ce a făcut vedeta, după ce Bianca Drăgușanu l-a acuzat că nu se implică suficient în creșterea fiicei lor, Sofia

1 septembrie 2024 16:06   Vedete românești

Victor Slav, unul dintre cei mai cunoscut bărbați din showbiz, a decis să își asume până la capăt rolul de tată și să petreacă timp cu fiica sa, Sofia. Micuța a rezultat în urma mariajului cu Bianca Drăganușanu. 

În trecut, blondina a afirmat despre tatăl fiicei sale faptul că nu se implică mai mult decât ar trebui în viața micuței. Acum, Victor Slav a postat pe Instagram mai multe imagini cu Sofia. 

Victor Slav și-a luat fetița și au mers în parc

În trecut, în cadrul unui podcast, Bianca Drăgușanu a vorbit succint despre relația pe care Victor Slav o are cu fiica lor. Modelul a lăsat de înțeles faptul că fostul soț nu se implică suficient în creșterea Sofiei, menționând că este „mai mult influencer decât tată”.

„Povestea de dragoste a vieții mele nu am trăit-o încă. Cred că nu am trăit nunta visurilor mele. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta chiar îmi e ciudă. E mai mult influencer decât tată. Cred că o să am și familia pe care eu mi-o doresc”, a mărturisit Bianca Drăgușanu,

Recent, bărbatul a decis să meargă cu Sofia în parc pentru a desfășura activități în aer liber. Pe Instagram, în secțiunea InstaStory, Victor Slav a postat filmulețe cu Sofia. 

Bianca Drăgușanu, despre relația cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul intern românesc. Deși s-au căsătorit și au adus pe lume un copil, cei doi au decis să plece pe drumuri separate. 

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună”, a declarat Bianca Drăgușanu acum ceva vreme, la Xtra Night Show.

Mai multe