VIDEO Lora, dans provocator cu un fan! Vedeta are mișcări incendiare

28 iunie 2022 8:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simpatica Lora a fost recent surprinsă într-o ipostază în care rar o văd fanii săi! În timpul unui concert susținut la Pitești, cântăreața a încins atmosfera în momentul în care a invitat pe scenă un băiat din public.

Cu mișcări provocatoare, vedeta a creat un moment savuros în show-ul de la Pitești. La un moment dat, în timpul spectacolului, frumoasa cântăreață începe să danseze ametițor lângă băiat. Reacția acestuia a fost una plină de energie.

Află Ce nu i-ar putea ierta Lora vreodată partenerului său de viață!

Fanul se lasă pe vine și dansează în spatele vedetei, apucând-o ușor de șold. Episodul incendiar a fost postat pe de Lora pe pagina sa de Instagram.

Moment inedit! Horia Brenciu, declarație pentru Lora: «M-am îndrăgostit de tine!» Cum arată fără machiaj!

Lora a încins atmosfera! Vedeta a dansat senzual alături de un fan

Lora nu a impresionat doar prin mișcările senzuale, dar și prin ținuta provocatoare. În clipul făcut public de cântăreață se poate observa că fanii au adorat-o pe artistă pe toată durata spectacolului, vedeta interacționând des cu aceștia.

Sfaturi importante oferite de vedetă! Vezi Ce a eliminat Lora, definitiv, din alimentație: «Nu înțelegeam de ce mă umflu»

În vârstă de 39 de ani, vedeta este fără doar și poate o artistă desăvârșită. După ce și-a clădit o carieră muzicală prin forțele proprii, Lora a cochetat recent și cu actoria, debutând în filmul „Pup-o, mă! 2 – Mireasă Nebună”.

Lucrurile îi merg bine și în plan personal. Și-a găsit găsit dragostea alături de Ionuț Ghenu, care este și managerul ei. Lora are și un sfat pentru ca totul să funcționeze cât mai lin și armonios într-o relație.

„Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta dacă omul iubit plânge?”, a declarat vedeta într-un interviu pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe