Mama Vlăduței Lupău a dezvăluit sexul copilului: «Așa arăta la ecografie!»

25 martie 2022 15:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vlăduța Lupău a fost dată de gol chiar de mama ei în ceea ce privește sexul copilului, căci femeia a dezvăluit în emisiunea VIP a lui Cristi Brancu că fiica ei va da naștere unui băiețel. 

Vlăduța Lupău așteaptă un copil, iar informația s-a răspândit cu rapiditate în lumea mondenă, iar fanii au reacționat cu entuziasm la aflarea veștii. 

Solista nu a dorit să împărtășească chiar toate detaliile despre sarcină, de aceea a ales să nu dezvăluie sexul bebelușului. Mama Vlăduței Lupău a fost contactată de prezentatorul Cristi Brancu pentru a vorbi despre cum decurge sarcina vedetei. 

Citește și Mesajul lui Adrian Rus, după ce s-a aflat că soția lui, Vlăduța Lupău, este însărcinată: «Ești tot ce mi-am dorit»!

Mărioara Lupău a mărturisit cu emoție că a aflat vestea cea mare chiar de la fiica ei, în zi de sărbătoare, de Buna Vestire. Aceasta s-a declarat extrem de fericită că va fi bunică și a mai menționat că este un copil pe care părinții și l-au dorit de ceva vreme. 

„Ea vine mai rar acasă. Azi am primit și eu vestea. Se simte acum foarte bine. E foarte fericită.  Se descurcă foarte bine. Ne e tare dor de ei. Nu putem să fim mereu în preajma lor. Să ne ajute Dumnezeu să fiu sănătoasă și să stau alături de ei”, a declarat Mărioara Lupău la Prima TV.

Cristi Brancu nu s-a mulțumit cu aceste informații și a ținut morțiș să afle care este sexul bebelușului. Mărioara Lupău nu a fost greu de convins și a dezvăluit că fiica ei urmează să aibă un băiețel. 

,,Va avea băiat. Cel puțin așa arăta la ecografie. Asta știm”, a dezvăluit mama Vlăduței Lupău.

Vlăduța Lupău a avut o sarcină dificilă

Vlăduța Lupău trece printr-o sarcină dificilă și a avut numeroase problemele de sănătate pe care a reușit să le depășească. Solista a trebuit să facă perfuzii și să stea prin spitale pentru a se asigura că sarcina va decurge normal. 

Citește și Prin ce chinuri a trecut Vlăduța Lupău în primele luni de sarcină! Perfuzii și spitalizări frecvente

Solista este la acest moment în a cincea lună de sarcină și urmează să dea naștere peste patru luni, adică undeva în luna august. 

Vlăduța Lupău este căsătorită cu fotbalistul Adi Rus, care s-a arătat foarte emoționat la aflarea veștii că va deveni tată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Mai multe