Wow! Cât de bine arată Nicole Cherry, după ce a născut! Vezi cea mai provocatoare ținută a artistei

21 aprilie 2022 14:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nicole Cherry pare mai pregătită ca oricând să ia din nou cu asalt industria muzicală, după o binemeritată pauză de maternitate, când a adus-o pe lume pe fiica ei, Anastasia. Vedeta a apărut în cea mai provocatoare ținută, în care arată precum o vedetă de talie internațională.

Nicole Cherry a încins inimile fanilor azi, când și-a făcut apariția pe Instagram, într-o superbă rochie neagră, ce-i pune în evidență formele perfecte, deși a dat naștere acum doar șase luni fiicei sale, Anastasia. 

Citește și Primele imagini cu Nicole Cherry pe scenă, la concertul Maluma de la București

Nicole demonstrează că rolul de mămică i-a conferit o alură mai matură, de femeie puternică și încrezătoare în forțele proprii, așa că solista arată precum o adevărată divă în imaginea postată pe Instagram. 

Vedeta poartă o rochie neagră, strâmtă, scurtă, decoltată, iar unul dintre umeri este complet dezgolit, iar sânul, evidențiat cu paiete argintii. Rochia are două crăpături pe coapse, element ce-i conferă lui Nicole, un aspect de divă fatală. Look-ul este completat cu plete lungi, de un brunet închis și o privire languroasă. 

Fanii au jubilat când au văzut noul look al artistei, iar fotografia a strâns în doar câteva ore, peste 15.000 de aprecieri. 

Nicole Cherry își mai dorește un copil

Nicole Cherry a început anul în forță, cu un show de zile mari pe scena de la Romexpo, în dechiderea concertului lui Maluma, la București. Artista în vârstă de 23 de ani a dat naștere unei fetițe, la sfârșitul anului trecut, dar solista a reușit să scape miraculos de kilogramele în plus și să revină la silueta ei armonioasă.

Citește și Nicole Cherry se pregătește să devină, din nou, mamă! E în focuri mari cu pregătirile pentru botez și cununie!

Nicole Cherry a dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că botezul micuței Anastasia va avea loc în mai și tot în acea perioada, solista se va căsători cu partenrul ei, Florin Popa. 

Artista a mai mărturisit că își mai dorește un copil, visul lui Nicole fiind acela de a avea un băiat și o fetiță. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe