Cât de fericită e Nico de când e bunică! Artista face dezvăluiri savuroase: „Mă topesc toată”

#Exclusiv Click!

Nico (53 ani) e în culmea fericirii de când este bunică. Fiica ei, Alexandra i-a dăruit acum o lună un nepoțel minunat, iar de atunci micuțul este universul familiei și se vorbește numai despre el.

Artista a mărturisit pentru Click! ce reacție are mezinul familiei asupra ei. Iar acum se gândesc cu toții la pregătirile pentru botez.

Nico, în culmea fericirii de când a devenit bunică

„Joshua Mathias a făcut o lună. Părinții  lui au ales deocamdată luna în care vor să îi pregătească botezul, nu știm încă data pentru că noi avem foarte multe evenimente în luna aceea. Laurențiu, soțul meu, festivaluri, eu, la fel, sunt plecată, am și spectacole la teatru și trebuie să vedem în funcție și de noi. Nu mai pot după cel mic, abia aștept să ajung la el. Sunt zile în care mă gândesc tot timpul la el și mi-e drag, și îl pup. Mă topesc toată când îl văd! E viața mea, și a lui Laurențiu, la fel!”, ne-a mărturisit Nico.

Fiica artistei, Alexandra, are 33 de ani și deja simte că nu mai este în centrul atenției de când a devenit mamă.

„Andruța, nu mai zic! De câte ori mergem la ea întrebăm numai de băiat și la telefon când vorbim, la fel! Acum zice că nu întreabă nimeni de ea. Andruța mea împlinește 33 de ani anul acesta în luna mai. Noi am fi vrut să facem botezul o dată cu ziua ei de naștere, pe 13 mai, dar să vedem, este în funcție de mai multe lucruri”, a mai adăugat Nico.

A slăbit 2 kilograme

Nico a fost întotdeauna o femeie exemplară, cu o siluetă de invidiat. Și pentru că și-a dorit totuși să mai slăbească puțin, fiind bună prietenă cu colega ei de scenă, Luminița Anghel, care este adepta intermitent fasting, a urmat și ea această metodă de a da jos kilogramele nedorite.

„Am mai slăbit două kilograme. Deocamdată țin intermitentul, m-a ajutat prietena mea, Luminița Anghel, mi-a dat de gândit. Ea ține de un an și ceva, mie mi-e foarte greu, dar într-o lună de zile am slăbit 2 kilograme jumate cu intermitent fasting. Nu mai mănânc de la ora 19.00, ea nu mai mănâncă nimic de la ora 16-17, dar eu nu pot așa…”, a mai completat Nico. Cântăreața abia așteaptă să meargă de Paște în Israel, acolo unde pe 15 aprilie, în seara de Înviere, va susține un frumos concert alături de nume mari din muzica românească.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
Ștefania își dorește acum să se relaxeze într-o vacanță
image
actualitate.net
image
actualitate.net