Ce spune Rocsana Marcu despre o revenire în România. Cum a ajuns să trăiască în lux, în Londra: „Îmi place să fac asta”

#Exclusiv Click!

Rocsana Marcu (41 de ani) se pare că nu se mai gândește să revină în România prea curând! Fosta prezentatoare de la Antena Stars este împlinită și mulțumită cu traiul pe care îl duce, în prezent, în Londra. Contactată de Click!, vedeta ne-a povestit cât este de fericită și liniștită în străinătate, mai ales că are un job care îi aduce venituri consistente.

Click!: Rocsana, cum este viața printre străini?

Rocsana Marcu: Sunt foarte bine. Nu pot să spun că viața mea se desfășoară printre străini pentru că, având fetițele lângă mine, aici, m-am acomodat foarte repede. Mi-am făcut mulți prieteni și ele la fel.

Click!: Te gândești să revii în România?

Rocsana Marcu: Momentan nu mă gândesc să revin în țară, pentru că ele studiază aici. Nu știu ce o să se întâmple mâine. Eu iubesc România și vin destul de des acasă. În ultima perioadă am venit în țară pentru că am avut diferite evenimente acolo, dar și să îmi văd părinții. Noi venim de 3-4 ori pe an în țară. Chiar zilele trecute am stabilit că de Paște vom fi în România, deci nu pot să spun că îmi este dor de locurile natale pentru că vin foarte des...cam o dată pe lună.

Click!: Cum este să lucrezi în industria imobiliarelor? Nu îți este greu?

Rocsana Marcu: Este superb și minunat să lucrezi în acest domeniu. Eu am lucrat și în țară în imobiliare, vindeam locuințe și când stăteam în România...mai mult așa printre vecini, printre prieteni, deoarece locuiam în Pipera și acolo vindeam cel mai bine. După care, înainte să plec în Londra, am spus că vreau să devin agent imobiliar și nu m-am lăsat. În fiecare zi descopăr în acest domeniu câte ceva nou.

Mi-a plăcut să fac toate cursurile respective, să dau examenele, să le iau, după care am început și colaborarea de succes. M-am extins și pe Dubai, pentru că am foarte mulți clienți atât din România, cât și din Anglia care investesc acolo și am semnat câteva parteneriate cu dezvoltatori mari, chiar cei mai mari din Dubai. Tocmai de aceea mă încântă absolut tot ceea ce fac în momentul de față. Chiar astăzi am vândut trei apartamente, ieri două. Este de bine!

Citește și - EXCLUSIV Rocsana Marcu, declarații tranșante despre bărbații din viața ei. De ce s-a despărțit de ultimul iubit

Click!: Care a fost cea mai scumpă casă vândută de tine?

Rocsana Marcu: Cea mai scumpă locuință vândută a fost de cinci milioane de euro. Un coleg de-al meu nu reușea să o vândă. Așa că m-am gândit eu la o strategie...am organizat într-o sâmbătă, o mică petrecere în timpul zilei, în stil românesc: un grătar, un cocktail-uri, ca afară, într-un stil destul de interesant și unic în Londra.

Am invitat lume cunoscută, oameni cu bani, clienți de-ai mei, pur și simplu să se bucure de acest eveniment și să socializăm. Astfel, că am reușit să găsesc pe cineva să o vând. Bineînțeles că am împărțit comisionul cu acel agent și îmi place să fac asta, împart de fiecare dată comisioanele pentru că doar așa pot să fac lucruri frumoase lucrând în echipă cu alți agenți.

Click! spune

Rocsana Marcu are două fete cu doi bărbați diferiți pe care le crește singură. Fosta vedetă TV nu a fost niciodată căsătorită, însă nu și-a pierdut speranța că o vină și momentul în care va ajunge la altar, în rochie albă. Vedeta a fost în proces, ani de zile, cu Ştefan Adrian Iliescu, fiul fostului primar din Giurgiu, din cauză că bărbatul refuza să își recunoască fiica, pe micuța Mayra.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net