CRBL și soția, divergențe în familie: „Nu mai vreau copii! Nu avem casa noastră, stăm cu chirie!”

Ultima actualizare:

Nici în afară nu umblă câinii cu covrigi în coadă! CRBL și soția sa, Elena, au dat Spania pe România! Cei doi s-au mutat iar la București, într-o căsuță cu chirie. Artistul împreună cu partenera de viață și fiica lor, Alessia, s-au întors, recent, în România, după ce în urmă cu doi ani își vânduseră toate proprietățile și bunurile de aici și se stabiliseră în Spania.

Crbl s-a mutat cu soția și fiica la București Sursa: Instagram
Crbl s-a mutat cu soția și fiica la București Sursa: Instagram

Timp de șase ani, CRBL și familia au tot făcut naveta România-Spania. Se stabiliseră în Marbella, unde au luat-o de la zero. Nu și-au găsit însă locul nici acolo! După participarea la concursul „Survivor România”, artistul a decis să se întoarcă pe meleagurile natale.

CRBL: „Suntem porumbei voiajori! Nu am reușit să-mi fac o casă! Ne plimbăm prin lume!”

Nu poți să spui că e viață mai bună în Spania, plusuri și minusuri există peste tot. Expresia «e mai bine afară decât la noi» nu funcționează. Este diferit! Noi nu am plecat să ne stabilim acolo.

Am plecat pentru șase ani, dar pe principiul ne ducem, ne întoarcem. Utima oară am plecat doi ani, am stat doi ani plecați. Nu pot să spun pentru cât timp. Vă anunțăm dacă plecăm în Australia sau Canada!”, a declarat CRBL, pentru Click!

CRBL și familia lui locuiesc acum cu chirie în București, într-o casă cochetă, cu curte. Cântărețul nu se gândește, însă, să investească într-o casă a lui, deși a câștigat bani frumoși în ultima vreme. Cel puțin nu în acest moment, când piața imobiliară e în derivă!

Nouă ne place să experimentăm, nu vrem regrete și nu vrem o viață plictisitoare.  Nu am avut casă, stăm cu chirie în continuare. Am ales să stăm cu chirie pentru că nu ne place ce se întâmplă pe piața imobiliară, nu e momentul și cu Covidul, cu tot ce se întâmplă nu e momentul.

Avem o casă cu curticică. Avem noi cultura asta mai estică să ai casa ta, în afară nu e deloc așa. Deocamdată stăm în umbră, analizăm, până ne decidem să cumpăram ceva”, ne-au mai declarat CRBL și frumoasa sa soție, Elena.

CRBL și soția, discuții pe tema unui copil!

Cântărețul și soția sa se mulțumesc, deocamdată, doar cu un copil. Fetița lor, Alessia, s-a înscris, din nou, la școală în România. Deși solistul n-ar zice nu dacă ar mai apărea un prichindel în familie, soția Elena e categorică la acest capitol.

Alessia merge la aceeași școală la care a început de la 5 ani. Oriunde ne-am duce în lumea asta și ne-am întoarce, ea o să facă aceeași școală! Nu! Dacă vine, vine, dar să ne gândim noi să facem nu. E bine așa! Are 12 ani Alesia, mai avem șase ani, are liber și ea, și noi! Să bag încă unul să ce, să mai pierd 18 ani?”, a declarat Elena.

S-au căsătorit cu mare fast!

CRBL şi Elena Vascu s-au cunoscut la emisiunea „Dansez pentru tine” şi s-au căsătorit în 2008, la Piteşti. Cei doi au împreună o fetiţă, Alesia. Nunta lor a fost una pe lux și opulență, așa că fost de departe nunta anului 2008.

CRBL este la a doua căsătorie. Acesta a mai fost însurat în trecut cu Andreea. Căsnicia lor s-a terminat, însă, după șapte ani, în 2004, pe când artistul avea doar 27 de ani. După divorț, cei doi nu au mai păstrat legătura.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
cub laurentiu duță png
banner petre nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net