CRBL și soția au fost la un pas de divorț! „A trebuit să mă schimb”

Ultima actualizare:

CRBL și Elena, soția sa, formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Își trăiesc relația departe de ochii curioșilor, iar artistul evită să vorbească despre aspectele intime din relația de cuplu. Cu toate acestea, solistul a oferit un interviu unde a mărturisit că s-a gândit serios la divorț. Iată de ce s-a ajuns acolo.

Nu există relația perfectă, iar asta nu o spunem noi, ci specialiștii. Vedetele, fie ele autohtone sau din străinătate, confirmă celebra zicală potrivit căreia viața nu e numai „lapte și miere”, iar CRBL și soția sa sunt exemplul viu. Au renunțat la viața din România și s-au mutat, pe nepusă masă, în Spania, când nimeni nu se aștepta, sunt împreună de 15 ani și acum se iubesc mai mult ca niciodată.

Nu rata: CRBL l-a desființat pe TJ Miles, în direct, la TV. Ce a putut spune despre fostul coleg

CRBL, dezvăluiri sincere despre divorț

Totuși, la un moment dat, Elena și Eduard, căci așa îl cheamă, de fapt, pe CRBL, s-au gândit serios să pună punct poveștii de dragoste și să își spună „Adio!”. Tensiunile dintre ei atinseseră cote maxime, însă comunicarea face minuni și iată că doar așa artistul a reușit să își salveze mariajul pe care, în realitate, niciunul dintre soți nu și-l dorea încheiat.

Cântărețul a continuat seria dezvăluirilor și a transmis că o astfel de variantă este acum total exclusă și că s-a pus problema unei separări pe când încă nu erau un cuplu atât de puternic și sudat.

Vezi și: CRBL spune adevărul despre colegii de la Survivor: „M-au scos din sărite”

„Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut, însă spuse la nervi, așa cum se face în orice familie. Asta a fost în primii ani. Acum nu mai este cazul de astfel de discuții”, a declarat CRBL, pentru revista VIVA.

Care este secretul căsniciei celor doi soți?

Astfel, CRBL mărturisește că, deși e împreună de ani buni cu soția lui, cei doi nu încetează să se descopere și redescopere în fiecare zi. Mai mult, cei doi și-au păstrat relația datorită compromisurilor. Atât Elena, cât și Eduard, au înțeles că, uneori, este nevoie de schimbare.

„Suntem foarte bine. Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste. A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine.

A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă mai descoperim lucruri frumoase unul la altul. Îmi place că nu avem o viață monotonă și că adunăm amintiri în fiecare zi, dar asta ne și agită și ne aduce tensiuni. Este viață, nu? Suntem vinovați amândoi pentru acești 15 ani”, a mai precizat cântărețul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net