CRBL lasă trecutul în urmă! De ce nu crede că Simplu se va reuni vreodată

CRBL făcea furori cu trupa Simplu la începutul carierei sale, însă în anul 2011 formația a decis să se despartă, iar fiecare dintre membrii componenți s-a axat asupra proiectelor personale. La mai bine de un deceniu de la destrămarea formației, CRBL vine cu o veste neplăcută pentru toți cei care sperau ca trupa să se reunească cândva. 

crbl 21 jpg
CRBL nu crede că formația Simplu se va reuni vreodată

CRBL a plecat din România în urmă cu mai bine de doi ani și s-a instalat alături de familie în Spania, unde pasiunea pentru muzică a trecut pe loc secund. Aristul a participat la „Survivor" 2022 și, după luni întregi de competiție acerbă, a revenit alături de familie.

Citește și: CRBL și soția sa, Elena, au fost la un pas de divorț 

CRBL nu crede că formația Simplu se va reuni vreodată 

Întors la cei dragi, CRBL a avut timp să își pună ordine în gânduri și să se gândească la planurile de viitor. Din păcate, deși nu exclude să revină în muzică, reunirea trupei Simplu este complet exclusă, din punctul său de vedere. 

„Din punctul meu de vedere nu există nicio șansă să mai vedem trupa Simplu și o spun cu durere în suflet. Asta pentru că imaginea cu care oamenii au rămas despre trupă este că e o formație care dansează, care face break-dance și cântă. 

Noi nu că nu mai putem să cântăm, nu asta e problema, dar nu am vrea să stricăm imaginea pe care o știe lumea. Nu mai dansăm. Sau dansăm în funcție de cât bem, care mai de care în funcție de distracție. Nu mai suntem chiar tineri", a declarat CRBL, în cadrul unui interviu, conform Fanatik.ro. 

Vezi și: CRBL, Marius Moga și Smiley au împărțit o chirie, pâinea și pateul 

CRBL a vorbit și despre o posibilă întoarcere în România. Artistul susține că este posibil ca în anul curent să revină în România alături de fiica și soția sa, Elena, care duce dorul țării în care s-a născut. În plus, CRBL se gândește și la faptul că Alesia, fiica sa, este deja o domnișoară în toată regula,  iar la vârsta pe care o are este foarte important mediul în care crește, dar și grupul de prieteni de care este înconjurată. 

CRBL este căsătorit cu Elena din anul 2008,  iar împreună au o fiică, pe nume Alesia, de 12 ani. Soția sa l-a susținut îndeaproape în timpul în care s-a aflat în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor și a distribuit adesea pe Instagram mesaje de încurajare adresate partenerului său de viață. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
2 3 banel nicolita poza mare 2 jpeg
image
image
image
image
Elvira Deatcu Andreea Esca
BeFunky collage (28) jpg
alec baldwin hilaria 0 jpeg
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg