La Camelia Șucu acasă e efervescență mare. Cum arată Crăciunul în familia milionarei?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La Camelia Șucu acasă (57 de ani) e efervescență mare! Familia cunoscutei femei de afaceri a intrat deja în spiritul Sărbătorilor și în toată casa e forfotă de agitație. Pregătirile au început, iar fetele afaceristei, Ioana și Cristina, fac concurs de cozonaci. Mama afaceristei le dă, însă, clasă la toate.

Camelia Șucu respectă de ani de zile o tradiție sfântă în ziua de Crăciun. Toată familia se adună, cu mic cu mare, în jurul mesei, încărcate de bunătăți, femeia de afaceri, însă, nu gătește de Sărbători, nu de alta dar are bucătărese mult mai talentate ca e în familie.

Citește și: Topul celor mai stilate femei din România, în viziunea lui Botezatu. Surpriză mare cine sunt doamnele!

În preajma Sărbătorilor, Camelia Șucu ne-a povestit cum a întâmpinat Crăciunul la ea acasă, cine e numărul 1 în bucătărie și cine devorează bunătățile. În nici un caz femeia de afaceri care ține la dietă și în aceste zile!

Camelia Șucu: „Noi suntem o familie de Sărbători!”

Cum sunt întâmpinate Sărbătorile în familia Șucu?

Mie, una, îmi plac foarte mult Sărbătorile. Ne pregătim, suntem cu toții foarte activi, suntem foarte alterați așa, iar, la sfârșitul acestor zile, picăm cu toții pe jos de oboseală. Dar așa cum suntem, ne place să ne adunăm în jurul mesei. Noi suntem o familie de Sărbători dintotdeauna, fie că este sărbătoarea de Crăciun, fie că este sărbătoarea de Sfintele Paști, noi suntem împreună.

Vezi și: Sfatul neprețuit al Cameliei Șucu dat șoferului milionar pentru a-și ține averea la adăpost

Cine gătește în casă?

Mama e cu gătitul, clar! Ea, mai întîi, ne bodogăne pe toți cu câteva zile înainte. Începe că ea nu mai gătește, că ea nu mai face niciodată nimic, când, de fapt, ei îi place să gătească cel mai mult. Face cele mai bune sarmale.

Nu că aș fi eu vreo mare mâncătoare de sarmale, dar așa spun ginerii mei, așa spun nepoții mei, cumnații mei, toți bărbații din familie spun că sarmalele mamei sunt cele mai bune. Noi, femeile, însă ținem la siluetă și doar gustăm.

La cozonaci, însă, acum am văzut că este una mare concurs între fetele din familie, care face cozonacul cel mai bun. Eu una nu fac parte din fetele familiei care se iau la întrecere, eu sunt cu nepoții., îmi place să stau cu ei. Mă mândresc cu ei și, n-aș vrea să se supere acum copii mei, dar nepoții seamănă mai mult cu mine decât cu ei.

Iată și: Povestea lui nea Gică, șoferul milionar în euro al Cameliei Șucu. Cum s-a îmbogățit bărbatul

Nu faceți nici cozonaci, nici sarmale?

Păi, de ce să mai fac și eu? Adică să irosim așa muncă în zadar, făină? După aceea trebuie să-i mănânce cineva! Nu vă bazați pe mine! Am prietene care fac, Doamne, niște cozonaci minunați. Bine, cei mai buni, cum ziceam, rămân tot cei făcuți de mama. După mama, vine tare din urmă Ioana, care face o rețetă de cozonaci pe care nu am mai auzit-o până acum, face cozonaci la rece.

Cristina văd că se apropie și ea cu pași repezi, face și ea un cozonac bun. Sincer, noroc că nu mâncăm cozonac decât o dată pe an! Mie îmi place să stau în jurul mesei! Dar asta cu mâncatul mult și în permanență este ceva ce eu nu pot să înțeleg de Sărbători.

Mai urmărește și: Aparițiile despre care a vorbit o țară întreagă. Cum să te îmbraci ca milionara Camelia Șucu, dar pe bani puțini

Vă abțineți și de la bunătăți?

Nu consum foarte mult, mai ales cozonac. Și asta pentru că, după aceea, trebuie să dublezi kilometri la sala de sport.

Camelia Șucu e bunică la doar 57 de ani!

Camelia Șucu a fost protagonista celui mai scump divorț din România ! Cunoscută femeie de afaceri a fost căsătorită cu omul de afaceri Dan Șucu, directorul unui imperiu de mobilă și actualul patronul echipei de fotbal Rapid.

Cei doi s-au căsătorit pe când Camelia era studentă la facultate și au împreună două fiice, Ioana și Cristina. Fetele au călcat pe urme mamei lor și au făcut-o bunică pe Camelia mai repede decât se aștepta. Afacerista se mândrește cu trei nepoței superbi, două fetițe și un băiețel.

Iată și: Milionara Camelia Șucu a făcut topul bărbaților din viața ei! Fostul soț lipsește cu desăvârșire!

Am fost și mamă tânără, mi se părea o normalitate să am un copil brațe la 22 de ani. Îmi amintesc că mergem cu Ioana în brațe prin metrou și lumea credea ca am o păpuța în brațe, nu un copil. Am născut în plină facultate!

Puțini dintre prietenii mei recunosc că sunt bunici. Nici mie nepoții nu-mi spun bunica, îmi spun Pappy”, a povestit Camelia Șucu, pentru Click!.

Vezi și: Cura de slăbire a Cameliei Șucu! Cu ea nu dai greș: „Niciodată dimineața, niciodată seara!”

Camelia și Dan Șucu au divorțat, însă, după 18 ani de căsnicie. În urma divorțului de milionarul de la Imperiul Leilor (Pro TV), Camelia Șucu a primit nu mai puțin de 40 de milioane de euro, bani ce au reprezentat echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care femeia de afaceri și soțul ei îl dețineau împreună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net