Cum își pregătește Oana Roman terenul de a se muta din țară și când va fi pregătită să o facă?

Oana Roman (46 ani) își pregătește plecarea din țară, iar visul ei de a se muta în Franța este din ce în ce mai aproape. Chiar la sfârșitul săptămânii, fiica lui Petre Roman va pleca pentru 5 zile la Cannes, împreună cu Isa, fiica ei de 8 ani.

cub oana roman png

Vedeta urmează să desfășoare și câteva proiecte profesionale în Franța, așa că în curând totul va fi cum a sperat. Cât despre relația cu soțul ei, Marius Elisei, Oana Roman a mărturisit, pentru Click!, că ei doi sunt acum într-o perioadă bună.

Ce faci la Cannes? Pleci în vacanță?

Plec la Cannes, eu mă duc în fiecare an, de 30 de ani! Nu lipsesc niciodată, am lipsit doar din cauza pandemiei într-adevăr! Am fost în 2019, în 2020 nu am fost dar anul trecut am fost și acum urmează și anul acesta!

De altfel, tu spuneai la un moment dat că vrei să te muți acolo, în Franța!

Da. Eu încep să îmi pregătesc terenul!

Nu ai renunțat la idee!

Nu, nu! Dimpotrivă! Am avansat! Prietenele mele foarte bune de-o viață sunt acolo. Am trei prietene, foarte importante pentru mine, toate trei stau acolo, deci cumva am și gașcă.

Vezi și: Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună! Cum s-au fotografiat cei doi

O să-ți facă practic șederea mai ușoară acolo!

Nu am lăsat deoparte sub nicio formă acest plan al meu, dimpotrivă muncesc la el și faptul că merg anul ăsta acolo este un pas în plus pentru că am deja niște conexiuni, niște viitoare întâlniri cu niște oameni în vederea unor proiecte pe care să le fac acolo și așa mai departe. Începe să se concretizeze, încet-încet, pas cu pas.

Și când ai vrea să te muți practic definitiv, să faci acest pas?

Isa intră în clasa a doua, nu pot să o iau la mijlocul circuitului și atunci probabil o să ne pregătim, în momentul în care ea o să intre în următorul ciclu de școală să înceapă acolo. Dar până atunci trebuie să o dau la Institutul Francez să învețe limba corect. Probabil că în momentul în care ea va trece în clasa a cincea o să ne organizăm atunci, înainte.

Fiica Oanei Romana abia așteaptă să locuiască în Franța 

Dar Isa ce părere are despre această mutare a voastră în Franța? E încântată de idee?

Da. Ei îi place foarte mult acolo. Eu mă duc cu ea. Și anul trecut am fost cu ea și anul ăsta merg cu ea. Și îi place foarte mult! Locurile acolo sunt senzaționale și faptul că am și prieteni acolo, cunoștințe multe, oameni cu care mă întâlnesc...

Vom sta doar 5 zile la Cannes anul acesta pentru că mai am eu niște proiecte și este și o perioadă foarte aglomerată. Eu, în general, mă duc în iunie sau cel târziu la începutul lunii iulie pentru că apoi nu prea mai îmi place, în luna august sunt foarte mulți turiști și prea multă înghesuială.

Când o să stau acolo nu prea o să am de ales, dar cel mai frumoasă, pe coastă, pentru mine e perioada martie-aprilie-mai-iunie. Pentru că începe să fie cald încă din martie și plajă poți să faci încă de la sfârșitul lui aprilie fără probleme. Mai ales, în mai-iunie este un moment extraordinar de mers pe coastă. Apoi va mai urma și o altă vacanță, dar nu am stabilt nimic încă, sută la sută. O să ne organizăm cumva, o să mai mergem la mare câteva zile.

Vei pleca doar tu cu Isa, fără Marius?

La mare o să meargă și Marius, în Franța el nu vine cu noi pentru că este o perioadă în care avem foarte multă activitate cu site-ul și are de făcut colete, nu putem să facem clientele să înțeleagă că trebuie să aștepte câte 5-6-7 zile livrarea unui colet!

Până la urmă cum este relația voastră? Cum ești cu Marius acum?

Mai sunt momente grele. Au fost ceva momente grele, acum pot să spun că suntem OK, asta e! Eu prefer să îmi asum și să nu mint oamenii și să spun că e totul roz și frumos! Prefer ca în momentul în care nu sunt OK, să spun de ce nu sunt OK, pentru că oamenii care mă urmăresc oricum mă simt. Și atunci trebuie să le spun „E un moment, nu știu dacă o să treacă sau nu, uite că a trecut!".

Ar putea să te intereseze și: Oana Roman, reuniune emoționantă cu tatăl ei

De ce vrea Oana Roman să se mute din România

Motivul pentru care Oana Roman vrea să se mute din România a fost dezvăluit chiar de vedetă pe Instagram.

„Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să-mi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să mă ocup de tot ce trebuie, astfel încât să mă organizez să pot pleca din țară și să mă duc într-un loc mic, mic, mic, să locuiesc într-o comună, într-un sat mic, mic și atât, sincer, și să pot să renunț la toată nebunia asta care începe să mă apese foarte tare.”, a declarat Oana Roman, în mediul online.

„Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini dar civilizați și liniștiți", a mai completat ea pe Instagram.

Vezi și: Bote dă moda! Apariția care i-a lăsat pe toți mască

Oana Roman l-a complimentat pe Cătălin Botezatu: „Arată super bine!”

Sunt prieteni de-o viață și când se întâlnesc își fac complimente unul altuia. Oana Roman și Cătălin Botezatu (55 ani) s-au întâlnit miercuri seară, pe 13 iulie, la un frumos eveniment monden în cadrul căruia s-au lansat noi produse pentru îngrijirea părului. Și pentru că tot a venit vorba de păr, Cătălin Botezatu și-a făcut apariția la eveniment cu un look nou, puțin mai grizonat. Atunci când l-a văzut, Oana Roman i-a spus cât de bine îi stă așa.

„Da, îmi place! Mi se pare că arată super bine și mi se pare că bărbații sunt foarte mișto când încep să fie grizonați așa, mi se pare că e super mișto. Și nu îmi plac bărbații care se vopsesc. Adică, de ce să faci asta? Nu ai de ce!”, a mai adăugat Oana Roman.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net