Dublu motiv de bucurie pentru Anca Serea! Fiul ei cel mare și-a luat permisul, iar familia face sărbătorile în casă nouă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anca Serea (41 ani) are toate motivele din lume de fericire. Fiul ei David, plecat la studii în Olanda, a venit acasă  în prag de sărbători, din două motive: să își petreacă vacanța cu familia și să dea de permis. Și pentru că l-a luat, vedeta este foarte fericită, mai ales că fiul ei cel mare care are acum 22 de ani și își ia deja sora cea mare de la școală.

Anca Serea l-a filmat pe David pe stradă, în timp ce băiatul era la volan și s-a bucurat public de reușita lui, postând totul pe Instagram.

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea nu mai face copii: „O prostie! Nu mai fac și al șaptelea copil!”

 „Sunt foarte fericită pentru că vom face sărbătorile în casă nouă, totul este aproape gata și am muncit foarte mult ca să finalizăm. David a venit acasă să dea pentru permis, vom fi cu toții de sărbători, ne adunăm!”, ne-a declarat Anca Serea pentru Click!. 

Anca Serea și-a filmat fiul în trafic
Anca Serea și-a filmat fiul în trafic

Vedeta abia așteaptă să termine și ultimele lucrări și să finalizeze casa nouă pentru ca de Crăciun să scape de griji și să stea liniștită, să se bucure din plin de rodul muncii ei.

Pentru că da, Anca Serea nu este doar ca “scoasă din cutie” la evenimentele mondene. Acasă, unde nu o vede nimeni, vedeta, mamă a șase copii, s-a ambiționat atât de tare încât pentru a salva din bugetul familie a fost în stare să văruiască singură o cameră din noua ei locuință, chiar dacă s-a murdărit din cap până în picioare!

Vezi și: De ce nu are somn Anca Serea: «Ne-a dat mari bătăi de cap!»

„Pentru casa nouă m-am apucat și am văruit eu o camera pentru că mi-a cerut o companie pentru mansarda de 80 metri pătrați, o sumă foarte mare așa că m-am uitat pe youtube să văd cum se face, mi-am luat trafaleți și am trecut la treabă.

M-am murdărit pe cap, nu mi-am dat seama să îmi prind părul, să-mi pun ceva  de protecție și când am dat pe sus, mi-a căzut tot vărul ăla în par. Rădeau copiii de mine, dar important e să îți dorești să faci de toate!”, a mai punctat Anca Serea, pe care o așteaptă niște sărbători magice, într-o locuință ca în povești.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net