Elisabeta Lipă, secretul din spatele mariajului de 36 de ani: „Nu au cum să nu apară divergențe, dar...”

Ultima actualizare:

Elisabeta Lipă, președinta Federației de Canotaj, are cu ce se lăuda: cu o carieră de succes în lumea sportului dar și cu o căsătorie de aproape patru decenii. Prezentă recent la un eveniment caritabil, fosta sportivă ne-a dezvăluit în exclusivitate că partenerul său de viață este mult mai calm decât ea în unele situații.

Elisabeta Lipă, despre secretul unui mariaj de durată!

Elisabeta și Cornel Lipă trăiesc o frumoasă poveste de iubire de peste 36 de ani! Cei doi au împreună un băiat, pe Dragoș, în vârstă de 24 de ani, care lucrează în zona IT și câștigă destul de bine, după spusele mamei sale.

„Secretul căsătoriei noastre a fost în primul rând respectul. Asta contează enorm de mult, să lase și unul, și celălalt de la el. Inevitabil, în timp, nu au cum să nu apară divergențe, dar dacă știi să le gestionezi bine o să fie totul perfect. Cred că am ajuns la un nivel de maturitate încât experiența anilor își spune cuvântul și știm să gestionăm situația. Soțul meu este persoana cea calmă în căsătoria noastră.

Eu nu sunt atât de calmă, sunt foarte vulcanică, noroc că nu stau prea mult pe acasă pentru că activitatea mea cere teren mult și dorul de casă mă face să fiu mai ponderată, să apreciez mai mult ceea ce am, să îmi susțin familia pentru că și ea mă susține și mă înțelege când îmi este bine și când nu. Uite așa am reușit să avem o viață frumoasă pentru că, zic eu, merităm acest lucru”, a mărturisit Elisabeta Lipă, pentru Click!.

Citește și: Elisabeta Lipă, realeasă pentru a patra oară președinte al Federației Române de Canotaj

Fiul Elisabetei Lipă lucrează în Elveția!

„Băiatul are viața lui, parcursul lui. Are doar 24 de ani, are tot timpul înainte. Prima dată să își facă un rost în viață după care are timp să se și căsătorească pentru că la vârsta aceasta obiectivul lui principal nu este căsătoria.

Băiatul este acum și în Elveția și în România, este călător între două avioane. Are viața lui frumoasă, îi place ceea ce face, pune în practică ceea ce a învățat pe partea de afaceri. Sunt fericită când îl văd că pe picioarele lui încearcă să reușească și cred că asta este o fericire mare pentru un părinte. Are toată susținerea noastră și încercăm să îl educăm și să îl îndrumăm în viață așa cum este mai frumos și mai bine”, ne-a mai spus Elisabeta Lipă.

Elisabeta Lipă, fericită pe plan personal și împlinită pe plan profesional!

„Sunt foarte bine. Nu există niciun secret. Se spune că munca înnobilează. Anul acesta am avut un an de excepție. Am avut rezultate, medalii, de la toate nivelurile de la cei mici până la cei mari. Sănătoasă sunt, familia este sănătoasă. De asta pot spune că am un an excelent”, a declarat Elisabeta Lipă, pentru Click!.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg