Frumoasa fiică a lui Cătălin Crișan apare în serialul Atletico Textila de la Pro TV. Ce rol important va juca tânara de 24 de ani: „Arta îmi curge prin vene”

#Exclusiv Click!

Are doi părinţi cântăreţi de renume, aşadar „arta îi curge prin vene”, aşa cum chiar ea ne-a declarat într-un interviu exclusiv. Daria Crişan, fiica lui Cătălin Crişan şi a Luciei Bubulac, este şi ea o artistă completă: cântă, dansează şi joacă în piese de teatru şi acum şi în seriale tv. În noul sezon al comediei „Atletico Textila” de la Pro TV, tânăra de 24 de ani are un rol important.

Click!: Cum reacţionezi atunci când ţi se spune „Fata lui Cătălin Crişan”? 

Daria Crişan: Ar fi absurd să nu mă bucur de reuşitele tatălui meu şi să nu mă mândresc cu faptul că, pentru generaţia lui şi nu numai, el reprezintă un reper în zona muzicală. Bineînţeles, niciodată nu m-am lăudat şi nu m-am considerat privilegiată în vreun fel. Din contră, faptul că sunt fiica lui mă face să port cu recunoştinţă şi grijă acest nume. Mai mult decât atât, sunt foarte ambiţioasă, muncitoare şi îmi dau toată silinţa ca pentru generaţia mea, să ajung cel puţin la fel de sus ca el. 

Citește mâine  în Click! TV ce rol are Daria  în serialul de la Pro TV!
Citește mâine în Click! TV ce rol are Daria în serialul de la Pro TV!

Cum au reacţionat părinţii tăi când le-ai spus că vrei să urmezi o carieră artistică? 

Aici este o poveste puţin mai lungă. Pe scurt, deşi arta îmi curge prin vene, am ales, din varii motive, să urmez pentru o perioadă studiile Facultăţii de Medicină din cadrul UMF Carol Davila Bucureşti. Însă, atunci când sufletul îţi urlă să pui piciorul în prag şi să faci ceea ce îţi doreşti cu adevărat, e greu să te abaţi de la drumul ce îţi este predestinat. Astfel, am renunţat la Medicină pentru a fi ceea ce m-am născut să fiu: artist. Vara trecută, am terminat Actoria la UNATC I.L. Caragiale Bucureşti, iar de atunci îmi trăiesc viaţa pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Legat de părinţii mei, ştiu şi simt că fericirea mea este şi fericirea lor.

Şi ce sfaturi ţi-au dat şi îţi dau?

Mama este un exemplu pentru mine şi mereu m-a sfătuit să fiu optimistă, raţională şi realistă. De la tata, am învăţat că viaţa este superbă dacă ai umor şi dacă îţi asculţi inima. Iar bunicii m-au învăţat cât de importantă este disciplina şi gândirea în perspectivă. Mereu am fost deschisă la orice sfat din partea lor, însă uneori trebuie să te loveşti singur de unele lucruri pentru a-ţi învăţa lecţia.

A cântat împreună  cu tatăl ei, Cătălin Crișan
A cântat împreună cu tatăl ei, Cătălin Crișan

Tu le ceri vreodată părerea?

Acum că am mai crescut, da, mai ales când vine vorba de decizii importante. Înainte, voiam să fiu doar pe cont propriu şi nu prea ascultam de nimeni. Ştii cum e în adolescenţă, ai impresia că le ştii pe toate :))

Cum decurge o zi din viaţa ta? 

Nicio zi nu seamănă cu alta şi iubesc acest lucru. Constanţa care mă interesează şi la care ţin cel mai mult este ca atunci când ajung acasă, să găsesc multă iubire şi linişte.

Raris și Daria își  adoră mama, doctorița și  cântăreața Lucia Bubulac
Raris și Daria își adoră mama, doctorița și cântăreața Lucia Bubulac

Mama ta este şi medic. Ne poţi spune şi nouă câteva secrete aflate de la ea, care îţi sprijină activitatea?

Mama mereu m-a învăţat despre legătura dintre minte, corp şi suflet, despre care vorbeşte mult mai amănunţit în cartea pe care a scris-o, intitulată “Stres, emoţii, depresie, cancer”. Nu degeaba există vorba “Mens sana in corpore sano”. Toate emoţiile noastre ne influenţează mai mult decât am crede, iar dacă am reuşi să conştientizăm acest aspect, viaţa noastră ar fi mai frumoasă şi mai uşoară. Eu am crescut cu aceste învăţături şi încerc nu numai să le aplic, ci şi să le împărtăşesc cu ceilalţi.

Iubitul ei, Darisian,  e actor și magician
Iubitul ei, Darisian, e actor și magician

Are Daria un iubit? Care sunt calităţile pe care le apreciezi la un băiat?

Da, iubesc şi sunt iubită aşa cum mi-am dorit mereu. Darisian este actor, ca şi mine, însă pasiunea lui rămâne magia, respectiv zona de mentalism, domeniu în care deja activează de 10 ani. Suntem cei mai buni prieteni, ne place să râdem şi să creştem împreună. Consider că suntem definiţia unei relaţii sănătoase. Iar legat de calităţile pe care le apreciez la un băiat, vă invit la show-ul lui de magie, intitulat “99% minciună, 1% magie”. Acolo veţi găsi răspunsul. 

Secvență din  „Atletico Textila”
Secvență din „Atletico Textila”

Cum a fost vara ta până acum şi ce se mai întrevede, mai ales la capitolul vacanţe?

Până acum nu am reuşit să plec în nicio vacanţă, pentru că am avut agenda plină cu filmările pentru Atletico, cu spectacole de musical şi cu lucrul în studio împreună cu fratele meu, Raris, alături de care cânt de când ne ştim. Tocmai ce am lansat prima piesă care se numeşte “România ca-n Miami” şi suntem foarte fericiţi că lumea a rezonat cu ea. Iubim să scriem piese împreună şi călătoria abia a început. Suntem o echipă excelentă atât în studio, cât şi pe scenă şi formăm un duo unic în România. Legat de vacanţe, urmează nişte trasee montane prin România şi măcar câteva zile la mare, în afara ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bullying bataie copii elevi FOTO Shutterstock jpg
alfred bulai acuzat abuzuri sexuale 1 logo webp
Banner Denise Rifai
Banner Vica Blochina
image
actualitate.net
image
actualitate.net