Valentina Pelinel spune adevărul despre operațiile estetice. Ce modificări i-a făcut medicul

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Valentina Pelinel este un etalon în frumusețe, nu degeaba a profesat ca și model pentru marile podiumuri ale lumii. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit pentru Click! dacă are sau nu operații estetice, dar și ce ritual de întreținere are, la 42 de ani.

Valentina Pelinel, adevărul despre operațiile estetice!

În interviul de mai sus, soția lui Cristi Borcea susține că nu are nici botox injectat, nici acid hialuronic în buze, și niciun fel de intervenție estetică. Este cât se poate de naturală, iar întreținerea feței o face cu tratamente non-invazive, iar la capitolul corp se întreține cu celebra instructoare de fitness Luminița Nicolescu, cu care se antrenează de mai bine de 15 ani.

Valentina Pelinel nu este împotriva operațiilor estetice, însă deocamdată nu simte nevoia unei intervenții în această direcție. Nu va spune nu în viitor, dacă o să fie cazul.

Care este ritualul tău de frumusețe?

Nu e același în fiecare zi, depinde de stare, dacă am fost machiată, dar îmi place să mă îngrijesc, să folosesc măști, fiole în deosebi, îmi place să fiu pusă la punct cu toate terapiile care apar, de asta nu o să mă vedeți la toate evenimentele, însă la genul ăsta de evenimente mai apar. 

Dar ce fel de tratamente faci? Tratamente cosmetice?

Da, fac și tratamente cosmetice, în speță îmi place să încerc, însă îmi place să întreb specialiștii, pentru că am un ten sensibil, mixt, dar sensibil, așa că întreb înainte.

Botox, acid hialuronic, genul ăsta de intervenții estetice? 

Mai așteptăm, stai puțin (n.r. râde). Apropo, că îmi zicea Cătălin Botezatu mai devreme că nu a făcut niciun fel de operație, dar i-am zis că nu e cazul, încă. Deocamdată ne întreținem cu alte tratamente. 

La capitolul tonifiere, ce faci ca să arăți bine?

Sport. Știți foarte bine că eu, dintotdeauna, fac sport, cu profesoara mea Luminița Niculescu, de mai bine de 15 ani. Și tot timpul apelez la ea.

Valentina Pelinel, o femeie împlinită alături de Cristi Borcea

Fostul model a avut o relație tumultoasă cu ex politicianul Cristian Boureanu, de care s-a despărțit în 2014, după 8 ani de relație. Cei doi s-au acuzat de infidelitate, iar vedeta tv și-a arătat fostul soț cu degetul, în ideea în care a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost și violent în mariajul lor. În cele din urmă, fiecare și-a văzut de viața lui. 

Boureanu s-a cuplat cu Laura Dincă, de care s-a despărțit, până la urmă, apoi a trecut la alte frumuseți românești. Valentina Pelinel s-a refugiat în brațele lui Cristi Borcea, un vechi prieten de familie ce s-a dovedit a fi dragostea vieții ei. Același lucru îl poate spune și milionarul, căci e femeia pentru care a renunțat la mariajul cu Alina Vidican.

Încurcate mai sunt căile iubirii, ce să mai zicem. Una peste alta, Valentina și Cristi Borcea au devenit soț și soție, au trei copii, două fetițe gemene și un băiețel, și trăiesc fericiți în vila lor din Pipera.

Nu mai vor să facă, în viitorul apropiat, copii. Până la urmă, Cristi Borcea am putea spune că are o grădiniță, căci are 9 moștenitori, în total. Și noi le dorim viață frumoasă și cât mai mulți moștenitori!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro