7 sfaturi pentru a alege rochia de seară perfectă

Selectarea unei rochii elegante de seară potrivite poate fi dificilă. Uneori este o provocare să găsiți materialul, culoarea și croiul potrivit pentru dvs. Deoarece nu toată lumea ține pasul cu toate schimbările din modă, s-ar putea să sfârșiți prin a alege ceva total învechit.

image

Cu toate acestea, dacă vă planificați din timp, ar trebui să puteți găsi o rochie de seară frumoasă pentru următorul dvs. eveniment. Iată câteva indicații care să vă ajute să alegeți rochia de seară ideală.

1. Cunoașteți-vă tipul de corp

Forma corpului va avea un impact semnificativ asupra tipului de rochii elegante pe care le veți achiziționa. În cele mai multe circumstanțe, vă doriți o rochie care vă va evidenția cele mai mari trăsături. Dacă nu sunteți sigură de forma corpului și de rochia pe care să o purtați, limitați-vă la rochii în linie A și rochii cu decolteu în V. Acestea sunt atemporale și măgulitoare pe aproape orice tip de corp.

2. Alegeți-vă cu grijă culorile

Oricât de drăguță ar părea o piesă vestimentară într-o fotografie sau pe ecran, s-ar putea să nu fie opțiunea de culoare ideală pentru dvs. Atunci când cumpărați rochii elegante de seară, luați întotdeauna în considerare culorile care vă completează tonul pielii. Culorile joacă o funcție importantă în stimularea întregului aspect și au, de asemenea, capacitatea de a face contrariul.

3. Alegeți o rochie care să fie cât mai apropiată de mărimea dvs. reală

Deoarece nu există o mărime standard pentru femei, este puțin probabil să găsiți rochii elegante care să vi se potrivească corect de pe raft. Vă recomandăm întotdeauna să vă modificați rochia aleasă la dimensiunile dvs. exacte pentru cea mai bună potrivire. Deoarece aceasta este o procedură simplă, este posibil să suportați mici costuri de ajustare; selectați o rochie care este cât mai apropiată de dimensiunile dvs. reale. Acest lucru implică faptul că nu ar trebui să cumpărați ținute care sunt prea mari sau prea mici pentru dumneavoastră.

4. Mai puțin este de obicei mai mult

Ori de câte ori vine vorba de rochii de ocazie, cel mai bine este să mergeți pe simplitate. Există multe ținute care par costisitoare fără a fi prea complicate. În schimb, alegeți o ținută care să atragă atenția asupra dvs. și care să vă sublinieze formele, punând în evidență o caracteristică specifică a îmbrăcămintei dvs.

5. Alegeți o ținută de seară potrivită pentru ocazie

Nu toate tipurile de rochii elegante de seară sunt făcute la fel și nu toate sunt potrivite pentru evenimente importante, cum ar fi nunțile sau mesele cu șeful. Aveți grijă să alegeți rochia de seară ideală dacă vreți să vă asigurați că rochia este un atu și nu o distragere a atenției.

6. Stabiliți un buget

Dacă nu vă puteți permite să cheltuiți mulți bani pe o rochie de seară, creați un buget detaliat și respectați-l. Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți alternativele și să vă ușurați căutarea. Mulți factori, cum ar fi nivelul de detaliu, colecția și țesătura, vor influența cât costă o rochie. Puteți lua în considerare obținerea unei rochii de seară online și nu va trebui să spargeți banca.

7. Nu optați întotdeauna pentru cele mai recente tendințe

Tendințele se schimbă într-un ritm alarmant. Cu excepția cazului în care nu vă deranjează ca rochia dvs. să fie demodată în câteva luni, este mai bine să evitați să cumpărați rochii elegante prea la modă. Alegerea rochiilor cu calități atemporale vă va permite să le purtați mult mai mult timp. Pe de altă parte, stilurile, modelele și decorațiunile specifice își pot pierde curând farmecul și s-ar putea să nu vă simțiți confortabil să purtați această rochie peste un an.

Să purtați rochii elegante de seară la un eveniment formal este o experiență emoționantă. Există mai multe stiluri din care puteți alege și puteți alege unul care să vă diferențieze de mulțime. Cu toate acestea, trebuie respectate anumite standarde dacă vreți să garantați că ținuta dvs. de seară este acceptabilă pentru eveniment.

Iată câteva sfaturi de siguranță în ceea ce privește vestimentația de seară pentru evenimente formale sau black tie:

1. Pantoful cu toc este cea mai chic opțiune pentru seară. Platformele sunt de evitat, mai ales dacă fusta cade deasupra genunchiului.

2. Când vine vorba de culori, negrul, bleumarinul și roșul potrivit sunt alegerile clasice pentru totdeauna. Tonurile de bijuterii sunt o opțiune minunată dacă vreți ceva mai puțin clasic.

3. Cu cât rochia este mai scurtă, cu atât mai înalt este decolteul.

4. Evitați pantofii închiși dacă rochia este foarte lungă. Modelele cu barete și cu vârful deschis funcționează mult mai bine dacă piciorul este expus doar sporadic.

5. Una dintre cele mai mari tendințe vestimentare de seară din acest sezon este rochia slip dress, care a fost reinventată și este acum o versiune mai sofisticată a paradigmei sale din anii nouăzeci. Inspirați-vă din stilul de la Louis Vuitton și Lanvin și asortați-o cu o haină supradimensionată din cașmir. Păstrați tonul întregii ținute și accesoriile simple.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net