Avantajele produselor resigilate – Cum să cumperi cu încredere un produs bun?

Ultima actualizare:

Produsele resigilate sunt diferite de cele la mâna a două. Aceasta este prima diferență pe care ar trebui să o ai în vedere atunci când vrei să îți cumperi un gadget la un preț bun și te “lovești” de sintagma “produs resigilat”. În rândurile următoare îți propun să descoperi care sunt beneficiile unui asemenea produs și de ce să ții cont dacă vrei să faci o achiziție cu buget limitat.

Castile Samsung. Sursă foto: Pexels.com
Castile Samsung. Sursă foto: Pexels.com

Ce ar trebui să știi despre produsele reambalate în magazin?

  • Produsul resigilat poate fi comandat din showroom

Magazinele de specialitate sunt obligate să afișeze produsele pe care le vând, precum și specificațiile tehnice, în dreptul lor. Acest lucru este valabil atât în cele fizice cât și în magazinele online. Iar dacă optezi pentru un produs resigilat, acesta poate fi chiar unul din cele prezentate în showroom.

Practic, acesta este setat pe butonul “ON”, pentru a putea fi accesat și probat de către potențialii clienți. Ceea ce este important de știut este faptul că achiziția se face după ce produsul afișat în magazin se dezinfectează și se resigileaza.

  • Un produs resigilat  nu prezintă urme de uzură

Ceea ce poate nu multe persoane știu despre avantajele produselor resigilate este faptul că acestea nu au zgârieturi și nici nu sunt deteriorate. Cu alte cuvinte, sunt noi și pot proveni de la tehnicienii care le-au încercat sau de la clienți care poate că s-au răzgândit în privința lor.

Performanțele gadgeturilor rămân aceleași, iar produsele respective vin la pachet cu certificate de garanție.

  • Prețurile produselor reambalate sunt mai mici

În mod normal, telefoanele afișate în showroom pot fi resigiliate și vândute. Fiind la fel de noi, acestea prezintă aceleași calități și functionalizati. Sunt mulți cei care preferă astfel de produse datorită prețurilor mai mici în comparație cu cele sigilate. 

Dacă ești în căutare de telefoane Samsung la un preț accesibil, poți intra pe Altex.ro și descoperi ofertele afișate pe site. Poți alege în funcție de specificații, precum și de starea produsului, dacă se oferă în ambalajul original sau dacă este resigilat.

  • Resigilat nu înseamnă recondiționat

O concepție greșită și des întâlnită se referă la produsele resigilate, considerate recondiționate. Acest lucru nu este valabil pentru că, produsele de acest gen nu intră în atenția tehnicienilor pentru mici reparații. 

În cazul produselor recondiționate, clienții sunt atenționați de acest aspect, urmând să se decidă asupra achiziției sau nu. Așadar, este bine să nu confunzi resigilarea cu recondiționarea unui produs pentru că sunt două lucruri total diferite.

  • Produsele returnate de clienți pot fi resigilate și reintroduse la vânzare

În funcție de politica magazinului, clienții au dreptul să returneze un produs în 30 de zile sau mai mult. Înainte de toate, acesta este verificat să nu prezinte defecțiuni sau zgârieturi vizibile. În caz contrar, produsul respectiv nu poate fi returnat. Practic, acesta este un alt avantaj al unui produs resigilat, verificarea temeica a acestuia înainte de a fi repus la vânzare. Ai astfel garanția că vei achiziționa un lucru nou, de calitate și chiar la un preț mai avantajos față de cel inițial.

Așadar, resigilarea nu înseamnă neapărat un lucru rău, din contră. Te poți bucura de calitatea produselor de acest gen la fel de mult ca de unele noi, fără să îți fie teamă că sunt reparate sau modificate în vreun fel. Trebuie să fii atent la detalii și să întrebi dacă ai nedumeriri înainte de achiziția unui gadget.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net