COMPANIA MOZZART BET PENTRU SISTEMUL DE SĂNĂTATE AL ROMÂNIEI: O donație valoroasă a ajuns la spitalul din Arad

Ultima actualizare:

Compania Mozzart Bet continuă să asiste comunitatea socială, iar de această dată sprijinul a ajuns la adresa Spitalului Clinic de Urgenta Arad. Secția de chirurgie plastică și neurologie a acestei instituții sanitare a primit o donație valoroasă sub formă de echipament și mobilier medical necesar care va facilita semnificativ munca medicilor, precum și șederea pacienților.

Din donatia companiei Mozzart Bet fac parte: aparate centerline endoscopice, centerline Carpal Tunnel Scope – necesare intervențiilor chirurgicale ale medicilor de chirurgie plastică, holtere EKG și pentru tensiunea arterială, electrocardiografe, electrocautere, injectomat, paturi, saltele, noptiere, dulapuri de medicamente, cărucioare de inox si mese pentru instrumentar, despre care medicii subliniază că va însemna foarte mult pentru ei în activitatea lor viitoare.

„Dispozitivele și echipamentele medicale donate de compania Mozzart Bet sunt foarte importante pentru a ne asigura că pacienții noștri sunt îngrijiți corespunzător și pentru a facilita munca personalului medical. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat astăzi și apreciem angajamentul dumneavoastră în dezvoltarea sistemului de sănătate, cu scopul de a oferi condiții optime pacienților noștri”, a spus ec. Florina Ionescu, managerul SCJU Arad.

Compania Mozzart Bet este de ani de zile un susținător loial al sistemului de sănătate din România. Anul precedent, o donație valoroasă sub formă de echipament medical necesar a ajuns și la adresa Spitalului Clinic Județean de Urgența „Pius Brînzeu” din Timișoara.

„Mozart încearcă de mulți ani să ajute diverse organizații, instituții, cluburi sportive, iar de pe vremea epidemiei de coronavirus, suntem un mare susținător al sistemului de sănătate din România. Suntem foarte încântați să ajutăm în continuare instituțiile sanitare din toată țara, după Timișoara am vizitat și spitalul din Arad și am predat echipamente valoroase, iar în perioada următoare ne vom continua misiunea umanitara”, a declarat Stevcho Blazheski, directorul de Afaceri Corporative la compania Mozzart Bet.

Pe lângă sprijinirea sistemului de sănătate, compania Mozzart Bet se străduiește să ofere în permanență sprijin organizațiilor și asociațiilor din diverse domenii cum ar fi, echipamentele sportive ajung în mod regulat la cluburile de amatori din toată țara, iar ajutor este trimis și către casele protejate, refugiați, diverse organizații non-guvernamentale...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 26 martie jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
Carne de pui jpg
horoscop jpeg
sorin bontea instagram jpg
zodii norocoase jpg
Rugaciune jpg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net