Conduci des și îți dorești să fii asigurat mereu când pornești la drum? Iată 4 motive pentru care ar trebui să ai o asigurare CASCO!

Indiferent de motivul pentru care călătorești cu mașina, este bine ca, pe lângă siguranța proprie, să te asiguri că și autoturismul tău este protejat corespunzător. În acest sens, asigurarea facultativă CASCO este o opțiune excelentă la care poți apela, fie că parcurgi trasee rutiere frecvent în interes personal, fie de serviciu. Citește în continuare acest articol pentru a descoperi principalele motive pentru care este recomandat să ai această siguranță în plus în fața situațiilor neprevăzute care pot apărea la fiecare colț.

image

Iată 4 dintre motivele pentru care este bine să ai și tu o asigurare CASCO:

  • În orice moment, oricine, se poate confrunta cu un eveniment neașteptat. Mai ales când parcurgi trasee noi, în afara țării, sau în zonele rurale, spre exemplu, nu-i așa? Astfel, fie că vei circula pe drumuri forestiere, fie pe drumuri de acces spre zone agricole sau altele asemenea, cu o asigurare CASCO de la Asirom ești protejat în afara drumurilor publice sau pe cele inundate. Așadar, nu trebuie să te îngrijorezi atunci când ajungi, accidental, într-un astfel de loc neașteptat, deoarece cât timp ai o astfel de asigurare ești protejat.
  • În cazul în care autovehiculul tău nu poate fi deplasat prin forțe proprii, vei beneficia de asistență rutieră de urgență. Astfel, asiguratotul îți asigură transportul mașinii de la locul nefericitului eveniment și până la cel mai apropiat atelier de reparații, inclusiv transportul tău și al pasagerilor într-un mijloc de tractare, în limita spațiului disponibil. Deci, nu trebuie să te îngrijorezi nici în acest sens.
  • Un alt motiv pentru care ar fi ideal să ai o asigurare CASCO este datorită faptului că, în perioada de reparație a autovehiculului în situația în care se produce un eveniment prin care nu se va mai putea deplasa, primești o mașină de schimb. Cât timp mașina îți este la reparat, tu poți să-ți continui liniștit activitățile din viața de zi cu zi, fără griji.
  • De asemenea, ai posibilitatea de a asigura cheltuielile aferente măsurilor luate în timpul producerii scenariului la care, poate, nu te-ai fi gândit niciodată că se va întâmpla, pentru salvarea mașinii, precum și pentru descarcerarea persoanelor din autovehicul. 

În plus, dacă dorești, poți opta pentru o protecție suplimentară. Aceasta, printre multe altele, îți asigură automobilul în caz de furt, are grijă de daunele produse chiar și pe suprafețele vitrate, având posibilitatea de a acoperi inclusiv și marfa transportată, și multe altele. 

În concluzie, oriunde vei călători cu automobilul, cu o asigurare facultativă CASCO ești protejat. Înainte de a porni la drum, este mereu recomandat să iei în considerare și riscurile la care te expui. Factorii externi nu pot fi controlați, iar situațiile neprevăzute te pot pune în dificultatea de a rămâne blocat în locuri pustii și periculoase, fiind, astfel, în pericol și siguranța pasagerilor. Bineînțeles, există multe alte motive pentru care merită să ai și tu o asigurare CASCO, așa cum ai putut descoperi în rândurile de mai sus.

Sursă foto: Freepik.com

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net