Cum îți dai seama că brățările cu 7 chakre chiar funcționează?

Suntem mai mult decât trupul nostru. Cărțile sacre ale diferitelor religii, misticii din toate timpurile și cercetările științifice revoluționare au încercat să descifreze secretele sufletului și ale conștiinței, fără să reușească vreodată în întregime.

bratari 7 chakre (1) jpg

Totuși, această permanentă încercare a omului de a se cunoaște pe sine însuși a oferit o serie de cunoștințe despre realități care nu sunt vizibile cu ochiul liber, inclusiv despre structura energetică a corpului uman.

Una dintre culturile care au făcut cele mai mari progrese pe această cale este cea dezvoltată în India în urmă cu mii de ani, care a transmis, prin intermediul limbii sanscrite, o serie de cunoștințe extrem de valoroase. Aceste informații prețioase explică inclusiv influența benefică pe care o are purtarea unor bijuterii precum bratari 7 chakre.

Ce sunt chakrele și cum funcționează?

În limba sanscrită, termenul „chakra“ desemna fiecare dintre centrii energetici ai corpului uman, care îl vitalizează și îl ajută să funcționeze. Există mai mulți astfel de centri, în diferite părți ale corpului, dar cei mai importanți sunt 7 la număr și sunt amplasați vertical, pe coloana vertebrală. Energizarea și armonizarea lor pot fi realizate grație purtării unei brățări 7 chakre. Iată, pe scurt, descrierea și funcția fiecărui centru!

• chakra rădăcinii este situată la baza coloanei vertebrale și are legătură cu vitalitatea, cu starea de sănătate, cu încrederea în sine și stabilitatea materială. Toate aceste aspecte pot fi îmbunătățite dacă centrul este energizat prin purtarea unei brățări 7 chakre care conține și un cristal de culoare roșie, precum agatul.

• chakra sacrală se află sub nivelul ombilicului și se află în legătură cu toate lichidele din corp, de la sânge la sucurile gastrice. Energizarea ei are un puternic efect benefic asupra vieții intime, a fertilității și a creativității. Ea poate fi realizată cu ajutorul unor cristale de culoare portocalie, precum chihlimbarul.

• plexul solar este situat în zona abdomenului superior și influențează funcționarea stomacului, a ficatului, splinei și glandelor suprarenale. Bine activat cu ajutorul unor cristale de culoare galbenă, precum citrinul, acest centru amplifică voința și puterea personală, sporește capacitatea de a acționa concret și de a-ți atinge obiectivele asumate.

• chakra inimii este situată în centrul pieptului și influențează funcționarea inimii, a plămânilor și a timusului. Poate fi energizată prin purtarea unei brățări 7 chakre din care face parte și o piatră de culoare verde, precum piatra regelui. Ea te ajută să oferi și să primești dragoste și este considerată adevăratul lăcaș al sufletului.

• chakra gâtului se află în centrul acestei zone anatomice și este asociată atât cu capacitatea de a comunica, cât și cu spațiul. Influențată benefic prin purtarea turcoazului sau a altor pietre de culoare albastră, te ajută să te deschizi față de lume, să îți transmiți ideile cu mai mare ușurință și eficiență.

• cel de-al treilea ochi se află în centrul frunții și are un rol de control al tuturor centrilor amintiți anterior. Energizat cu ajutorul unei brățări 7 chakre care conține lapis lazuli sau alte pietre indigo, sporește capacitatea de concentrare și intuiția.

• chakra coroanei se află deasupra creștetului capului și permite accesul la cel mai înalt nivel de conștiință. Bine activată cu ajutorul unor cristale pure, de culoare violet, precum ametistul, conferă un sentiment de fericire și de armonie cu sine însuși, dar și cu întreaga lume.

image

Astfel, fiecare centru energetic te ajută într-un anumit fel, iar purtarea unei bratari 7 chakre asigură o multitudine de beneficii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net