Cum să ții un toast de nuntă memorabil

Ultima actualizare:

Nu este ușor să vorbești în public, mai ales când te afli sub presiunea suplimentară de a ține un toast la nuntă unei persoane dragi și ești în față întregii familii și a prietenilor. Sunt oameni de vârste, gusturi și preferințe diferite și poate fi greu să îi mulțumești pe toți cu discursul tău.

image

Pahare miri si nasi au fost pregătite, băutură este turnată și tu simți că intri în panică pentru că te îndoiești de discursul tău? Iată câteva sfaturi care te vor ajută să faci cel mai bun toast de nuntă! Continuă să citești pentru a află cum ar trebui să îl concepi, ce ar trebui să conțînă, cum să înceapă și să se încheie.

Implică publicul în toastul tău

Toate toasturile de nuntă memorabile au în comun faptul că mențîn audiență interesată și implicată. Începe cu o declarație sau o întrebare, fără a face referire la cât de emoționat și nervos ești în acel moment. Dacă vei reuși să atragi publicul, să îl implici în povestea ta și să îl faci să îți răspundă, vei reuși să eviți să țîi un discurs plictisitor al cărui final toată lumea îl așteaptă cu nerăbdare.

Adresează-te audienței și concentrează-te asupra modului în care vrei să se simtă. Acest lucru te va ajută să vorbești din inima și să ai un toast vibrant și emoționant, adică exact așa cum trebuie. Fă cuplul să se simtă special și implică audiență în acest moment.

Include în toast câteva povestiri scurte despre miri

Specialiștii în toasturi știu cât de important este să includă în discursul lor câteva povestiri scurte, simple și succinte despre mire și mireasă. Poveștile în care aceștia sunt eroi funcționează întotdeauna excelent, te ajută să structurezi discursul și să menții publicul atent.

Exersează înainte

Dacă nu ești un orator inascut sau cu experiență, înainte de a ține un toast la o nuntă, este bine să îți rezervi timp pentru a repetă discursul. Exersează suficient de mult pentru a reține punctele esențiale și ordinea potrivită pentru a le formulă. Astfel, îți va fi mai ușor să privești audiență și să pastezi contactul vizual cu această în timp ce vorbești.

Pentru a putea corectă eventualele greșeli, te poți înregistra cu telefonul. Deși poate fi puțîn incomod să te urmărești, vei putea analiză limbajul corpului și identifica gesturile, pauzele și alte aspecte care lasă de dorit. De asemenea, este o idee excelență să exersezi discursul în față oglinzii sau a unei alte persoane.

Lasă emoțiile să lucreze în avantajul tău

Puține emoții pot animă și dinamiza discursul, așa că nu te strădui să disimulezi modul în care te simți. Secretul este să valorifici această energie și să o transmiți într-un mod pozitiv și autentic. Nu permite, însă, să devii atât de tensionat încât să intri în panică și să uiți discursul.

Fii tu însuți

Nu încerca să faci un spectacol din acest moment, forțând lucrurile, pentru că efectul poate fi opus celui dorit. Păstrează discursul scurt și simpatic, sincer și cald. Cu cât va fi mai autentic, cu atât va fi mai vibrant și mai bine primit de audiență. Rămâi concentrat asupra cuplului, transmite numai gânduri pozitive și vei crea un moment minunat.

 Repetarea toastului

Toastul de nuntă trebuie să fie unic, sincer și memorabil. Pentru a vă ajuta să elaborați toastul perfect, iată câteva idei unice pentru a face un toast de nuntă memorabil. În primul rând, începeți toastul prin a recunoaște cuplul și ziua lor specială. Spuneți-le că sunteți onorat să sărbătoriți alături de ei. Apoi, împărtășiți o poveste amuzantă sau o anecdotă care este relevantă pentru relația lor. Acest lucru va face ca toastul dvs. să iasă în evidență față de restul. Apoi, exprimați-vă cele mai bune urări pentru viitorul lor împreună. Împărtășiți-vă speranțele pentru căsnicia lor și admirația pe care o aveți pentru cuplu. În cele din urmă, încheiați-vă toastul cu un toast. Folosiți un toast tradițional sau propuneți un toast propriu, care să fie semnificativ pentru cuplu. Cu aceste sfaturi, toastul tău de nuntă va fi cu siguranță ținut minte de toți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net