De ce ai nevoie ca sa ├«╚Ťi pui unghii false?

Unghiile false sunt o modalitate potrivită pentru a oferi mâinilor un aspect frumos și îngrijit. Persoanele care au obiceiul de a-și roade unghiile naturale sau cele ale căror unghii sunt casante și se exfoliază, pot apela la ajutorul unghiilor false.

image

Unghiile false nu sunt acela╚Öi lucru cu unghiile tehnice. Primele constau ├«n tipsuri care se lipesc pe suprafa╚Ťa unghiei naturale cu ajutorul unui adeziv special, iar celelalte sunt construite doar din gel cu ajutorul ╚Öabloanelor sau al tipsurilor reutilizabile.

Unghiile false sunt realizate, în general, din material plastic sau plastic-sintetic și se găsesc în diferite forme, dimensiuni și modele.

Pentru a ob╚Ťine rezultate profesionale la aplicarea unghiilor false, ai nevoie de urm─âtoarele produse:

Unghiile false

Evident, acestea sunt produsele de baz─â pentru a avea unghii false. A╚Öa cum am men╚Ťionat deja, ele pot fi g─âsite ├«n diverse forme ╚Öi dimensiuni, ├«ns─â pot fi ╚Öi scurtate sau pilite ├«n modul ├«n care ├«╚Öi dore╚Öte persoana care urmeaz─â s─â ╚Öi le aplice.

Cum știi că un set de unghii false este de calitate superioară? Simplu. Cele mai bune unghii false sunt cele care au un design modern, sunt ușor de aplicat și flexibile, astfel încât să nu se fisureze atunci când sunt scurtate sau pilite.

Adeziv sau lipici

Fară doar și poate, fixarea unghiilor false pe unghiile naturale se face cu ajutorul unui adeziv special. Un lipici care are și pensulă este cel mai potrivit. Acesta trebuie să aibă o textura vâscoasă și să ofere rezistenta și durabilitate.

Clește pentru unghii false

Acest produs te va ajuta s─â tai din unghiile false, far─â a le cr─âpa sau deteriora. Este conceput special pentru scurtarea tipsurilor.

Teoretic, acestea sunt produsele far─â de care nu po╚Ťi ├«ncepe aplicarea unghiilor false. Practic, ├«ns─â, pentru a beneficia de rezultate profesionale, este esen╚Ťial s─â ├«╚Ťi achizi╚Ťionezi ╚Öi alte accesorii pentru unghii false. Acestea includ ustensilele pentru preg─âtirea unghiei naturale, dar ╚Öi produsele pentru preg─âtirea ╚Öi consolidarea acestora.

Alte produse necesare pentru unghii false

image

Preg─âtirea unghiei este unul dintre cele mai importante procese pentru a avea o manichiur─â impecabil─â. A╚Öadar, ├«nainte s─â te apuci de lipirea unghiilor false, ai grij─â ca unghiile naturale s─â fie scurte ╚Öi t─âiate la aceea╚Öi lungime. Ai nevoie de o forfecu╚Ť─â, cu ajutorul c─âreia po╚Ťi t─âia ╚Öi cuticulele, astfel ├«nc├ót manichiura final─â s─â aib─â un aspect ├«ngrijit.

Dup─â ce ai preg─âtit unghia natural─â, lipe╚Öte baza tipsului ├«n zona de mijloc a unghiei naturale, pres├ónd u╚Öor pe acesta. Dup─â ce te-ai asigurat c─â unghia fals─â este lipit─â, po╚Ťi ├«ncepe pilirea, astfel ├«nc├ót s─â nu existe nici o diferen╚Ť─â de nivel ├«ntre materialul lipit ╚Öi unghia natural─â. Tot acum po╚Ťi pili ╚Öi tipsul ├«n forma dorit─â.

Pentru aderen╚Ť─â, aplic─â apoi pe ├«ntreaga construc╚Ťie solu╚Ťiile de preg─âtire Nail Prep ╚Öi Nail Bonder. Continu─â cu aplicarea unei baze de oje semipermanente, iar mai apoi, cu ajutorul unei pensule speciale, aplic─â gelul de construc╚Ťie pe ├«ntreag─â suprafa╚Ť─â. Acesta va asigura rezisten╚Ťa unghiei construite cu tips.

Polimerizeaz─â gelul ├«n lampa LED ╚Öi mai apoi continu─â cu aplicarea culorii dorite de oj─â semipermanenta sau gel, ├«n func╚Ťie de ce preferi. Dup─â polimerizare mai trebuie doar s─â sigilezi manichiura cu un top coat ╚Öi gata! Manichiura este complet─â!

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
image png
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
image png
1 png
antibiotice naturale jpg