De ce ai nevoie ca sa îți pui unghii false?

Unghiile false sunt o modalitate potrivită pentru a oferi mâinilor un aspect frumos și îngrijit. Persoanele care au obiceiul de a-și roade unghiile naturale sau cele ale căror unghii sunt casante și se exfoliază, pot apela la ajutorul unghiilor false.

image

Unghiile false nu sunt același lucru cu unghiile tehnice. Primele constau în tipsuri care se lipesc pe suprafața unghiei naturale cu ajutorul unui adeziv special, iar celelalte sunt construite doar din gel cu ajutorul șabloanelor sau al tipsurilor reutilizabile.

Unghiile false sunt realizate, în general, din material plastic sau plastic-sintetic și se găsesc în diferite forme, dimensiuni și modele.

Pentru a obține rezultate profesionale la aplicarea unghiilor false, ai nevoie de următoarele produse:

Unghiile false

Evident, acestea sunt produsele de bază pentru a avea unghii false. Așa cum am menționat deja, ele pot fi găsite în diverse forme și dimensiuni, însă pot fi și scurtate sau pilite în modul în care își dorește persoana care urmează să și le aplice.

Cum știi că un set de unghii false este de calitate superioară? Simplu. Cele mai bune unghii false sunt cele care au un design modern, sunt ușor de aplicat și flexibile, astfel încât să nu se fisureze atunci când sunt scurtate sau pilite.

Adeziv sau lipici

Fară doar și poate, fixarea unghiilor false pe unghiile naturale se face cu ajutorul unui adeziv special. Un lipici care are și pensulă este cel mai potrivit. Acesta trebuie să aibă o textura vâscoasă și să ofere rezistenta și durabilitate.

Clește pentru unghii false

Acest produs te va ajuta să tai din unghiile false, fară a le crăpa sau deteriora. Este conceput special pentru scurtarea tipsurilor.

Teoretic, acestea sunt produsele fară de care nu poți începe aplicarea unghiilor false. Practic, însă, pentru a beneficia de rezultate profesionale, este esențial să îți achiziționezi și alte accesorii pentru unghii false. Acestea includ ustensilele pentru pregătirea unghiei naturale, dar și produsele pentru pregătirea și consolidarea acestora.

Alte produse necesare pentru unghii false

image

Pregătirea unghiei este unul dintre cele mai importante procese pentru a avea o manichiură impecabilă. Așadar, înainte să te apuci de lipirea unghiilor false, ai grijă ca unghiile naturale să fie scurte și tăiate la aceeași lungime. Ai nevoie de o forfecuță, cu ajutorul căreia poți tăia și cuticulele, astfel încât manichiura finală să aibă un aspect îngrijit.

După ce ai pregătit unghia naturală, lipește baza tipsului în zona de mijloc a unghiei naturale, presând ușor pe acesta. După ce te-ai asigurat că unghia falsă este lipită, poți începe pilirea, astfel încât să nu existe nici o diferență de nivel între materialul lipit și unghia naturală. Tot acum poți pili și tipsul în forma dorită.

Pentru aderență, aplică apoi pe întreaga construcție soluțiile de pregătire Nail Prep și Nail Bonder. Continuă cu aplicarea unei baze de oje semipermanente, iar mai apoi, cu ajutorul unei pensule speciale, aplică gelul de construcție pe întreagă suprafață. Acesta va asigura rezistența unghiei construite cu tips.

Polimerizează gelul în lampa LED și mai apoi continuă cu aplicarea culorii dorite de ojă semipermanenta sau gel, în funcție de ce preferi. După polimerizare mai trebuie doar să sigilezi manichiura cu un top coat și gata! Manichiura este completă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net