Descoperă 3 moduri ușoare de a-ți coafa părul cu ajutorul plăcii de păr

Atunci când vine vorba de obținerea unui look perfect și a unui păr frumos coafat, placa de păr devine un instrument indispensabil în arsenalul oricărei femei, însă, cu toate acestea, există și multe fete care nu știu cum să folosească exact placa de păr. Dacă și tu te regăsești în această categorie, nu te teme! Nu e niciodată prea târziu să înveți. Această unealtă versatilă poate fi utilizată pentru a crea o mulțime de stiluri, iar în acest articol, vei putea regăsi trei moduri ușoare de a-ți coafa părul folosind placa de păr, astfel încât să obții coafuri fabuloase în confortul propriei case, renunțând complet la frecventarea saloanelor.

Descoperă 3 moduri ușoare de a-ți coafa părul cu ajutorul plăcii de păr. Foto: Pexels.com
Descoperă 3 moduri ușoare de a-ți coafa părul cu ajutorul plăcii de păr. Foto: Pexels.com

Iată 3 idei de coafuri pe care le poți încerca atunci când folosești placa de păr

1. Bucle lejere și naturale

Dacă îți dorești să obții bucle lejere și naturale, placa de păr poate fi aliatul tău de încredere. Astfel, începe prin aplicarea unui produs termoprotector pe părul uscat pentru a-l proteja împotriva căldurii excesive, iar apoi  împarte părul în secțiuni și prinde-le în agrafe pentru a le menține separate. În continuare, ia câte o șuviță subțire și trece placa de păr prin ea, rulând-o în jurul plăcii într-o mișcare ușoară și continuă. Repetă acest proces pentru fiecare șuviță, alternând direcția de rulare a plăcii pentru a crea bucle naturale și volum, iar după ce ai terminat de buclat fiecare șuviță, folosește degetele pentru a desface ușor buclele și aplică un spray de fixare pentru a le menține în formă.

2. Păr drept și strălucitor

Pentru un look clasic și elegant, poți folosi placa de păr pentru a obține un păr drept și strălucitor. Pentru asta, spală și usucă bine părul înainte de a începe procesul de îndreptare, iar apoi aplică un produs termoprotector pentru a preveni deteriorarea părului și pentru a asigura rezistența la umiditate. Apoi, împarte părul în secțiuni și prinde-le în agrafe pentru a le lucra separat, după care, ia câte o șuviță subțire și trece placa de păr într-o mișcare lentă și uniformă, de la rădăcini până la vârfuri. După ce repeți acest proces pentru fiecare secțiune de păr până când întreaga coafură devine dreaptă și strălucitoare, aplică un spray de fixare, pentru un aspect plăcut de lungă durată.

3. Vârfuri ușor ondulate

 Nu în ultimul rând, poți să apelezi la un alt look, extrem de sexy și ușor de realizat, care te va pune în centrul atenției, fără prea mult efort, și anume, vârfurile în valuri, care merg perfect cu breton de tip curtain bangs. Tot ce trebuie să faci aici este să aplici acea protecție împotriva căldurii, după ce părul este curat și uscat, iar apoi să iei câte o șuviță și să treci ușor placa prin păr, spre exterior, pornind aproape de la vârfurile șuviței. Dacă nu ai o placă performantă și îți dorești una, atunci poți opta pentru  placă de păr Remington, disponibilă pe Altex.ro. Aici găsești o gamă largă de astfel de produse din care poți alege exact ceea ce ți se potrivește.

În concluzie, dacă vrei să obții cele mai frumoase coafuri cu ajutorul plăcii de păr, nu trebuie să fii vreun hairstylist de renume sau să dai, în mod constant, bani la saloane, ci doar să încerci să ții cont de aceste sfaturi, să parcurgi cât mai multe tutoriale pe net și, bineînțeles, să exersezi până când rezultatul este unul pe placul tău. Astfel, vei reuși să salvezi mulți bani, să-ți creezi o pasiune pe care o poți monetiza și îți vei îmbunătăți aspectul părului, ceea ce-ți va crește considerabil stima de sine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net