Idei de cadouri pentru băieței – Top 4 seturi de construit Lego Ninjago

Ziua Copilului se apropie și nu știți ce să-i dăruiți celui mic? Dacă băiatul dumneavoastră se numără printre fanii de desene animate, este posibil ca acest articol să fie inspirația perfectă de care aveați nevoie. În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă prezenta top 4 seturi de construcție Lego Ninjago. Veți afla de câte piese dispune fiecare set și cu ce particularități surprinde, astfel încât, la final, să-l puteți alege pe cel mai potrivit. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

click jpg

Ninjago este o serie de desene animate pentru copii, dedicată în special băieților cu vârste cuprinse între 6 și 13 ani. Este un serial despre aventurile a cinci prieteni ce luptă împotriva răului, totul într-un cadru științifico-fantastic, de poveste. Dacă această serie este preferata mezinului familie, un set de construcție Lego poate fi alegerea potrivită drept cadou de Ziua Copilului. Blocurile de construit cu tematică nu numai că îl vor bucura pe cel mic, ci îl vor ajuta și să se relaxeze și să se concentreze mai bine în timpul construcției. Aceste jucării sunt recunoscute ca fiind o alegere potrivită pentru copii, în special pentru că ajută la calmarea mentală și spirituală a acestora. De aceea, în continuare, vrem să vă prezentăm top 4 seturi din care puteți alege. Vă vom enumera jucării de la cele mai costisitoare până la cele mai accesibile, astfel încât să vă puteți orienta după cadoul perfect în funcție și de bugetul dumneavoastră. Deci, haideți să aflați ce opțiuni vă stau la dispoziție.

Unul dintre cele mai îndrăgite seturi Lego Ninjago este Dragonul-sursă al mișcării. Acesta se încadrează într-o limită de preț mai ridicată și dispune de 1716 piese. Pe lângă celebrul dragon, setul mai vine la pachet și cu încă 6 figurine și un altar. Acest cadou îl va bucura pe deplin pe cel mic și îi va oferi posibilitatea de a-l pune la expoziție pe rafturile din bibliotecă sau chiar pe biroul său. Cu siguranță își va impresiona toți prietenii cu un asemenea set de construcție.

Trecem la următorul set Lego Ninjago și ne întâlnim cu Dojoul umbrelor cu mască de lup. Și acesta se numără printre cadourile mai costisitoare, însă rezultatul final va justifica investiția. Aceste blocuri de construcție formate din 1190 de piese vin la pachet cu 8 figurine, dintre care 4 sunt personaje principale. Aspectul final și culorile cu care impresionează acest set îi vor face pe toți membrii familiei să îl admire, nu doar pe băiețel. Datorită frumuseții sale, vă recomandăm să puneți setul la expoziție pe rafturile din living, pentru ca toată lumea să îl poată aprecia. Personal, credem că aceasta este cea mai impresionantă opțiune de cadou pentru care puteți opta, însă, decizia finală rămâne la latitudinea dumneavoastră.

Încet încet ne apropiem de final, dar mai avem să vă vorbim despre încă două seturi. Al treilea set de blocuri de construit se încadrează într-o limită de buget potrivită și se numește Tânărul dragon Riyu. Este un set ce se poate asambla foarte repede, datorită numărului său scăzut de piese: 132. Acesta vine la pachet cu 3 figurine și accesorii suplimentare, cum v-ați obișnuit, și îl reprezintă pe dragonul Riyu, partenerul luptătorilor ninja. În desenele animate, Riyu se remarcă față de restul dragonilor prin puterile sale: Scânteile Elementare și Zborul. Deci, dacă optați pentru acest set drept cadou, cu siguranță vă veți impresiona băiețelul. Cu acest set, micuțul se va putea juca în voie și relaxa pe deplin.

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la al patrulea set Lego Ninjago și anume, Motocicleta de gheață a lui Zane. Zane este unul dintre cei mai îndrăgiți ninja din serial, deci se poate să fie chiar preferatul copilului dumneavoastră. Acest cadou vine cu 84 de piese și figurina lui Zane, și se încadrează într-un buget redus. Suntem convinși că băiețelul îl va putea construi în mai puțin de o oră, lucru ce îi va permite să se și bucure de set mai repede. După asamblarea sa, setul poate fi pus la expoziție sau lăsat în camera micuțului, pentru a se juca în voie cu el.

Acum că ați aflat toate opțiunile de cadouri, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți setul potrivit și să vă surprindeți băiețelul cu ocazia Zilei Copilului. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Sperăm că v-am fost de ajutor și vă dorim happy shopping!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net