Nu mai amâna investiția într-un implant dentar!

De-a lungul vieții, oricine se poate confrunta cu pierderea unui dinte. De la un accident până la extracția dentară, cauzele unui astfel de incident sunt multiple, iar consecințele pot fi extrem de grave. Dincolo de faptul că igiena dentară este puternic afectată, persoanele care trec printr-o astfel de situație își pierd încrederea de sine și nu se mai simt ele însele.

image

Din fericire, există o soluție optimă pentru oricine se confruntă cu această problemă. Un implant dentar este o metodă simplă, eficientă și accesibilă din punct de vedere financiar pentru a-ți redobândi atât zâmbetul, cât și încrederea de sine.

Cum funcționează implanturile?

Implanturile sunt șuruburi realizate din titan al căror scop este să înlocuiască rădăcinile dinților lipsă. Alături de un implant, poate fi atașată o coroană, s o proteză sau o punte dentară. Unul dintre miturile legate de implanturi se referă la faptul că acestea sunt introduse cu forța, aspect care nu este adevărat.

Înainte de inserarea implantului, se verifică dacă există suficient os care să susţină acest tip de tratament. În cazul în care este nevoie, se va realiza o completare a osului ori o ajustare a formei gingiilor. Implantul va fi înșurubat în os în urma unei anestezii, motiv pentru care pacientul nu se va confrunta deloc cu senzații de disconfort.

De ce ar trebui să investești într-un implant?

Conform unui studiu realizat de Louisiana School of Dentistry din New Orleans, 88% dintre cei care au primit un implant dentar declară că această procedură a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-au luat vreodată.

De altfel, se poate observa că există o serie de motive pentru care investiția în această procedură nu ar trebui amânată, iar lista cuprinde argumente legate de sănătate, aspect estetic și impact mental. Descoperă, în continuare, doar câteva dintre acestea!

1. Păstrarea sănătății dentare

În cadrul studiului menționat anterior, 98% dintre respondenți declară că starea danturii lor s-a îmbunătățit semnificativ după implant. Printre beneficiile resimțite, aceștia și-au putut recăpăta funcția de masticație.

Atunci când unul sau mai mulți dinți lipsesc, funcția de masticație nu mai funcționează corespunzător, iar persoana respectivă nu mai poate mesteca bine și nu mai poate consuma alimentele dorite. După realizarea unui implant dentar, pacientul poate mânca orice dorește, inclusiv fructe, legume, carne sau semințe.

2. Ameliorarea stării psihice

Conform cercetărilor din domeniu, implanturile au numeroase efecte pozitive asupra stării mentale a pacientului. De exemplu, studiul realizat de Louisiana School of Dentistry arată că 88% dintre participanți au raportat creșterea stimei de sine după realizarea implantului.

3. Îmbunătățirea aspectului fizic

Persoanele care au beneficiat de un implant dentar declară că simt că au întinerit cu până la zece ani în ceea privește chipul lor. Explicația constă în faptul că acest tratament are efecte pozitive, precum faptul că ridurile din jurul gurii dispar, iar buzele își recapătă forma plină. În plus, persoana care a avut parte de acest tratament poate zâmbi încrezător ori de câte ori dorește, aspect care contribuie la farmecul personal.

image

Așadar, dacă ai nevoie de un implant dentar, nu mai amâna momentul și bucură-te de toate beneficiile asociate cu acest tratament. Pregătește-te de o procedură care îți va schimba întreaga viață!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
20220920 101604 M jpg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image png
cearta cuplu
moodswings
sisteme de ventilatie altecovent 1 jpeg
TOP 4 electrocasnice din bucătărie în care merită să investești jpeg
remodelare apartament jpeg