Robotul de aspirare ROIDMI EVE PLUS face curăţenie în locul tău

Noua generaţie de electrocasnice ne uşurează cu mult viaţa, iar robotul de aspirare ROIDMI EVE Plus este un astfel de device inteligent pe care ţi-l vei dori cât mai repede în casa ta dintr-un motiv simplu şi puternic: va face curăţenie în locul tău!

image

Cel mai bun robot de aspirare îţi scanează întreaga casă, “gândeşte” rute de curăţare, ajunge în locuri greu accesibile, este prevăzut cu senzori anti-lovire, aspiră şi curăţă cu profesionalismul unui întregi echipe experte în curăţenie.

image

Curăţenia casei nu va mai fi în grija ta, ci doar vei asista la magia ROIDMI EVE PLUS, robot de aspirare pe care trebuie să îl achiziţionezi cât mai repede. Descoperă-i mai jos toate avantajele. 

ROIDMI EVE Plus goleşte singur rezervorul aspiratorului

Te-ai săturat să încerci să acoperi toate colţurile mai puţin accesibile ale casei şi să goleşti de fiecare dată rezervorul aspiratorului, suportând praful care se elimină în timpul acestui proces?

image

Ei bine, noul robot de aspirare Roidmi Eve Plus schimbă regulile jocului. Câştigătorul eşti chiar tu pentru că ROIDMI EVE Plus este prevăzut cu un generator de dezodorizare şi cu un sistem inteligent, de auto-golire a rezervorulului.

Acarieni, microbi, substanţe toxice şi mirosuri iritante – auto-sterilizare în doar 12 secunde

Ultimii doi ani ne-au învăţat cât de importante sunt procedeele de sterilizare în contextul sănătăţii noastre. Comandă-ţi acest robot de aspirare şi vei bifa şi aceste aspecte, cu un efort minim din partea ta.

În cazul ROIDMI EVE Plus, sistemul de auto-sterilizare “intră în acţiune” după aspirare şi e gata în doar 12 secunde. Sterilizează paraziţi uzuali, cum ar fi acarienii, dar şi microbi periculoşi ca Escherichia Coli, Candida Albicans sau Stafilococul Auriu.

Acelaşi sistem de sterilizare si dezodorizare poate anihila substanţe chimice toxice precum amoniacul, formaldehida, benzenul şi TVOC, îndepărtând totodată parul animalelor de companie, fumul de ţigară, parfumul sau alte mirosuri iritante.

Vei şti cum decurge tot acest proces pentru că Roidmi Eve Plus este prevăzut cu aplicaţii inteligente, iar toate informaţiile sunt afişate în timp real pe acel ecran LED al staţiei de curăţare.

Punga de evacuare de 3L echivalează cu peste 30 de coşuri de gunoi

image

Ce înseamnă asta? Timp de 60 de zile nu trebuie să îţi faci griji cu privire la curăţenia casei tale. Cel mai bun robot de aspirare ROIDMI EVE PLUS se ocupă de tot: aspirare, sterilizare, auto-golire.

Bineînţeles, dacă doreşti să controlezi chiar tu momentul de curăţare a pungii de evacuare o poţi face oricând, de oriunde, cu ajutorul aplicaţiei de telecomandă. 

ROIDMI EVE Plus – expertul tău în curăţenie

ROIDMI urmează un algoritm precis, scanează suprafaţa camerei şi găseşte cea mai bună rută pentru curăţenie. Senzorii anti-lovire de pe ambele părţi îl ajută să evite obstacolele şi să îşi ducă misiunea la bun sfârşit cu succes.

În trecut, pentru “aspirarea în stil clasic”, acumularea de praf în ţesătura covorului era cu adevărat o provocare. La fel şi o suprafaţă mare de aspirare sau starea podelei pe care doream să o curăţăm.

Cu o putere de aspirare de 2700 Pa, capacitatea de a curăţa 250 mp şi duza flexibilă care se ajustează în funcţie de starea podelei, ROIDMI EVE PLUS rezolvă toate aceste probleme.

În plus, funcţia de mop, rezervorul inteligent de apă, dar şi periile laterale, cu învârtire automată ajustată – toate îi dau şi mai multă valoare, precizie şi performanţă.

Cu atât de multe avantaje, nu mai amâna momentul achiziţionării celui mai bun aspirator cu mop ROIDMI EVE Plus. Vei vedea că viaţa ţi se va îmbunătăţi considerabil, curăţenia nu va mai fi o activitate neplăcută, greoaie, care îţi ia timp şi energie, iar roboţelul de aspirare ROIDMI EVE Plus va deveni parte a familiei tale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net