Sfaturi despre îngrijirea părului și coafarea lui - Cum să ai o podoabă capilară de invidiat?

Ultima actualizare:

Pentru mulți dintre noi, tratamentul pentru păr a devenit foarte important, iar întrebarea ”La câte zile te speli pe cap?” a devenit atât de comună, ca un simplu ”Salut!”. De aceea, îți oferim câteva sfaturi și ponturi, mai exact, îți vom da câteva exemple clare de produse utile, care îți vor fi indispensabile mult timp de acum înainte. 

image

Nu-i așa că foloseai pâna acum apă fierbinte, cu gândul că se forma spumă multă iar părul se spăla mult mai bine? Ei bine NU! Chiar dacă ai părul gras, vopsit, sau scalp uscat, folosește apă călduță în procesul de îngrijire a părului. Nici extrema cealaltă nu este folositoare, și aici vorbim despre apa rece, care nu clătește părul corespunzător. 

Foarte importantă este și masca de păr, pe care o poți aplica o dată pe săptămână, iar un pont foarte important urmează acum: pornește cu aplicarea ei de la trei centimetri față de rădăcina părului, care este spălat in prealabil, și uscat cu prosopul, iar balsamul trebuie aplicat pe vârfurile părului. În plus, și un tratament de păr va da rezultate uimitoare, iar ce este WOW! că se folosește pe părul uscat, oricând, iar surpriza vine acum: nu se mai clătește. Găsiți astfel de produse, în categoria Îngrijire Păr

Urmează o altă greșeală, pe care multe persoane cu păr lung o fac: își periază părul ud. Sfatul nostru este să renunți la această metodă, pentru că nu faci decât să îl deteriorezi. În schimb, te îndrumăm să îl piepteni înainte de spălare, și vei observa diferența. Dar, pentru că suntem la capitolul acesta, este importantă peria: materialul perilor, structura ei, densitatea perilor, etc. In aceeași categorie, Îngrijire păr, se regăsesc modele diferite: de la perii pentru geantă, la perii rotunde, pătrate, perii electrice și chiar pentru copii. 

Și, pentru că am menționat despre peria electrică, este foarte important, să folosești pentru protejarea părului, un spray cu efect termoprotector. În plus, informează-te despre produsele pentru coafat! Noi îți venim în ajutor cu o gamă variată: perii electrice, ondulator, aparat pentru împletirea părului, pieptene electric, placă de păr 2 in 1, ondulator electric cu 3 bucle, etc.  

Ca un ultim sfat, dar nu cel din urmă, regenerează-ți părul și din interior, mai ales dacă treci printr-o perioadă stresantă, luând ca tratament suplimente potrivite pentru căderea părului, adaugă în dieta ta grăsimi sănătoase și acizi grași, astfel, ajuți scalpul să devină mai hidratat, o dată la trei luni, ar fi potrivit să il tunzi, și fii puțin mai zgârcită cu temperatura aparatelor pentru coafat, sau incearcă să nu le folosești zilnic! 

image
image
image
image
image
image
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net