Somierele de pat, parte integrantă a unui somn de calitate pe parcursul nopții!

Ultima actualizare:

Dacă întrebi zece persoane aflate în situații de viață așa-zis normale, adică excluzându-i pe cei care trec prin boli grave sau alte tipuri de tragedii, care este cea mai mare problemă pe care o întâmpină zilnic, cel puțin câțiva dintre ei îți vor răspunde la indigo: somnul, mai precis lipsa calității și integrității lui.

image

Alții, foarte probabil, îți vor spune că stresul nu le dă pace, având de îndeplinit atâtea roluri în același timp, pe plan personal, profesional, familial etc. Cele două variante nu reprezintă coincidențe, întrucât de cele mai multe ori sunt corelate, iar somierele de pat sunt o parte importantă a soluției. Iată de ce!

Un somn de calitate reprezintă nu doar dezideratul multora dintre noi, ci o adevărată necesitate pentru corpul nostru, atât din punct de vedere fizic, cât mai ales psihic. Dacă, pe termen scurt și mediu, ne putem obișnui cu doar câteva ore de odihnă pe noapte, stimulându-ne energia cu cafea (o altă constantă a generațiilor active în câmpul muncii), pe termen lung, lipsa unui somn regulat și îndestulat poate avea efecte dezastruoase pentru bunăstarea noastră. Din fericire, există câteva metode soft, atât la propriu, cât și la figurat, pentru a beneficia de repausul dorit, iar una dintre ele implică somiere pat solide și... susținătoare.

Somierele de pat, numite și rame, reprezintă rețeaua fixată pe cadrul patului, peste care se așază salteaua. În aceste condiții, trebuie să fie în primul rând stabile, întrucât pe ele se sprijină nu doar greutatea propriu-zisă a saltelei, ci mai ales a utilizatorului sau utilizatorilor. În al doilea rând, ele vor trebui să manifeste rezistență în timp, zi după zi și noapte după noapte, pentru a evita cazurile în care se vor deteriora, vor ceda și vor fi înlocuite după doar câteva luni. Astfel, recomandăm alegerea unui furnizor de încredere, cu prețuri avantajoase, reduceri importante și o experiență vastă în mulțumirea unor clienți dornici să fie mai odihniți.

image

Un magazin online de top va pune la dispoziția clienților săi somiere de pat din lemn, metalice, electrice, rabatabile și pentru supraponderali. Produsele pot fi achiziționate inclusiv în rate, sunt expediate în cel mai scurt timp, iar consultanții unui astfel de site îți stau la dispoziție 24 de ore din 24 (deși, după cumpărarea modelelor enumerate, vei avea numai în jur de 16 ore de activitate pe zi, întrucât pe restul le vei dormi).

Bineînțeles, pe lângă somiere de pat, pentru un somn prelung, ca de bebeluș, ai nevoie și de saltele, perne și pilote, pe care le vei găsi în același loc. Tot în scopul respectiv, te sfătuim să renunți la interacțiunea cu dispozitivele cu ecrane luminoase (TV, smartphone, laptop etc.) cu cel puțin una-două ore înainte de culcare, să te asiguri că dormitorul este foarte bine aerisit și foarte puțin luminat și că ai lăsat deoparte și toate gândurile stresante înainte de somn. În concluzie, să beneficiezi de odihna pe care o meriți este chiar simplu, cât timp faci alegerile corecte. Somn ușor și spor la tot ceea ce întreprinzi de mâine încolo!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
horoscop shutterstock jpg
dormitor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net