TOP 3 nuanțe de păr pe care să le încerci vara asta

Ultima actualizare:

Vara 2022 își intră cu pași repezi în drepturi și odată cu ea apar și noile tendințe în materie de vopsire a părului, tunsori, culori/nuanțe și nu numai. Cu siguranță te tentează o nouă schimbare de look, iar noi suntem aici pentru a-ți prezenta cele mai fierbinți nuanțe de păr pe care trebuie să le încerci neapărat vara asta.

Vara și-a intrat în drepturi. Ce culori se poartă anul acesta?
Vara și-a intrat în drepturi. Ce culori se poartă anul acesta?

Haide să vedem ce ne recomandă experții hairstyling! Blond caramel sau blond argintiu? Șaten scorțișoară sau șaten mov ciocolatiu? Iată care sunt cele mai în vogă culori pentru acest nou sezon:

  1. Tonuri calde de caramel

În bătaia razelor de soare, nuanțele de caramel îți vor lumina chipul și îți vor pune în evidență strălucirea părului. De-a lungul anilor, mai multe vedete de la Hollywood, precum Natalie Portman sau binecunoscuta Jennifer Lopez, au promovat intens această culoare și de ce nu…? Trebuie să recunoaștem că această nuanță maschează cu adevărat niște ani și îți pune în valoare caracterul puternic. 

Pentru a obține un look de invidiat și un rezultat pe măsură, ai nevoie de o vopsea de păr caramel care să-ți ofere un efect fantastic indiferent de lungimea părului. Doamnele și domnișoarele care adoră să aibă pielea bronzată pot încerca să își vopsească părul în tonuri calde de caramel fără niciun pas înapoi.

În plus, cele care au și o culoare deschisă a ochilor se pot bucura de complimentele celor din jur pentru că au făcut cea mai bună alegere vara aceasta. Deci, undă verde la caramel fetelor! 

  1. Blond însorit

Odată cu renașterea celor mai sexy pictograme ale anilor ‘90, blondul însorit al frumoasei Pamela Anderson a revenit în tendințe, un nou look cuceritor care te va scoate cu siguranță din anonimat. Chiar dacă este un pic mai greu de întreținut, această nuanță oferă un plus de căldură fizionomiei feței. 

Brigitte Bardot și Marilyn Monroe sunt modelele iconice și îndrăznețe ale acestei culori superbe de blond deschis auriu, ce arată extraordinar pe un păr buclat și gros. În orice caz, îți recomandăm să apelezi la un specialist pentru a fi mulțumită pe deplin de rezultatul final. 

  1. Roșcat ginger

În 2022, este imposibil să nu fi întâlnit pe stradă, cel puțin o dată, o fată vopsită cu această nuanță perfectă pentru un ten deschis la culoare. Kendall Jenner, Sydney Sweeney sau Zendaya se numără printre vedetele care au abordat acest look extravagant, deși în unele regiuni ale lumii, cum este Irlanda, roșcatul ginger este prezent la aproximativ 30% din populația țării.

Blondele pot face o ușoară trecere la această nuanță, în timp ce brunetele pot adăuga un plus de luminozitate și căldură întregului look. 

De reținut este faptul că pe măsură ce părul este spălat, periat, supus ultravioletelor, mai ales în acest nou sezon fierbinte, nuanța adoptată își va pierde treptat din intensitate și luminozitate. Așadar, ai nevoie și de niște produse de îngrijire a părului vopsit, adecvate pentru fiecare în parte. 

Culorile de păr la modă din Vara 2022 sunt menite să întinerească, să personalizeze fiecare caracter în parte și să pună în valoare tot ce-i mai frumos dintr-o femeie. Mult spor la găsirea nuanței potrivite și un bronz de milioane! 

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net