Vrei un corp de iluminat deosebit? Atunci cumpără un candelabru!

Un candelabru este un corp de iluminat care atârnă de tavan și este format din mai multe brațe conectate la un suport central. În cele mai multe cazuri, are sticlă sau cristal în centru. Ele pot fi realizate din materiale precum metal, lemn și porțelan, dar sunt de obicei mai elaborate decât becurile sau lămpile obișnuite, deoarece folosesc mai multe tipuri de lumini împreună: cristalele suspendate eliberează lumină, în timp ce altele o reflectă înapoi în cameră.

click ro (3) jpg

Ce face un candelabru?

Sunt corpuri de iluminat care atârnă de tavan sau de pereți și pot fi folosite pentru a ilumina o cameră. Ele sunt adesea folosite în săli de mese, bucătării și camere de zi, precum și în alte zone ale casei tale. Pot fi agățate de tavan sau de perete. Cu toate acestea, ele sunt cel mai frecvent suspendate de tavan.

Dimensiunea corpului de iluminat determină cât de multă lumină va emite. Cele mai mari produc mai multă lumină în general, deoarece există mai mult spațiu pentru ca toate componentele sale (cum ar fi cristalele) să strălucească!

Dacă vrei ceva cu adevărat mare, cu multă strălucire, dar nu vrei ceva care să ocupe prea mult spațiu în casa ta, atunci aruncă un ochi prin magazinele online de încredere, sigur vei găsi câteva opțiuni grozave si un candelabru pe placul tau!

Care sunt tipurile de candelabre?

• LED

Acestea sunt poate cea mai populară alegere în zilele noastre. Ele pot fi folosite în multe tipuri diferite de case și spații, inclusiv restaurante și baruri.

• Cu pandantiv

Acestea sunt, de asemenea, o alegere populară pentru multe tipuri diferite de case și spații. Numite și suspendate, ele nu sunt plafoniere cu montare încasată. Prin urmare, le poți schimba locația prin simpla adăugare a unui cârlig pe tavan, oferindu-ți libertatea de a ajusta poziția conform cerințelor tale.

De exemplu, dacă livingul tău are ferestre care sunt orientate spre est, dar dormitorul tău principal are vedere spre nord, le poți instala în consecință pentru a emana lumina ideală în camere.

• De cristal

Cristalul este un alt material pe care oamenii îl folosesc adesea atunci când își fac propriile piese de artă din sticlă din metal sau din alte materiale cu proprietăți similare precum cristalul. Cu toate acestea, aceste piese nu sunt de obicei făcute special pentru scopuri de iluminat, atât de mult, ci sunt obiecte decorative menite doar pentru distracție!

• Cu etaje

Aceste tipuri sunt folosite mai ales în spații mari și au nevoie de o înălțime mare a tavanului.

Unde poți folosi un candelabru?

Sunt adesea folosite în săli de mese, bucătării, intrări și dormitoare. Sunt, de asemenea, o alegere populară pentru băi, deoarece pot adăuga un pic de eleganță spațiului, rămânând în același timp funcționale. Acestea sunt adesea realizate din cristal sau sticlă care reflectă lumina și sunt atârnate de lanțuri, fire sau accesorii de tip tijă. Este un accesoriu care atârnă de tavan și constă adesea din mai multe lumini.

Ele vin în multe forme și dimensiuni, în funcție de stilul de decorare pe care dorești să-l obții cu ajutorul corpurilor de iluminat ale casei tale. Unele au aplice atașate la ele, care îți permit să adaugi caracteristici suplimentare, cum ar fi lumânări sau aplice de perete, fără a fi nevoie să utilizezi lămpi separate în întreaga casă.

Unele tipuri includ modele rotunde, cu abajururi de sticlă. Acest tip poate fi găsit în multe stiluri diferite, inclusiv rame din lemn acoperite cu abajururi de sticlă care seamănă cu ferestre mici umplute cu becuri colorate (fie clare, fie vitralii). Poți găsi, de asemenea, aceste tipuri agățate de tijele decorative atașate deasupra plintelor, oferind intimitate pentru spații mici, cum ar fi dormitoarele, în care spațiul este limitat, dar necesită totuși un anumit tip de fler decorativ adăugat pentru atracție vizuală!

Arctop/Conic/Pe colț - Aceste tipuri prezintă, în general, mai multe elemente decorative, inclusiv finisaje la fiecare colț, care le oferă un plus de strălucire atunci când sunt privite de aproape față de vizualizarea lor de la distanță, datorită formei lor unice în comparație cu modelele tradiționale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net