Ce se poartă în 2024, în materie de haine pentru bărbați. Iată cele mai cool tendințe

Explorarea genului masculin de către designeri este omniprezentă și unul dintre factorii determinanți în tendințele modei pentru primăvara/vară 2024, dar ce poartă un bărbat eliberat de normele vestimentare heterosexuale? Cum continuăm să definim masculinul într-o lume în care arhetipul masculului alfa a ieșit din modă? Colecțiile de primăvară/vară au un potențial răspuns.

Parteneriat - barbati care strang mana - acord FOTO Shutterstock

Designeri precum Martine Rose și J.W. Anderson experimentează cu roluri de gen și plasează fluiditatea și androginul în centrul temelor lor de inspirație. Acum vedem topuri pe gât, ținute fără cămașă, pantaloni cu talie înaltă și multă transparență. Și deși în sezoanele următoare vom arăta mai multă piele decât de obicei, noul fizic nu este vulgar, este mult mai liber și relaxat. În plus, moda se confruntă cu o renaștere, costumul fără cămașă sau cu cravată, departe de legăturile cu lumea afacerilor, poate fi o ținută cool, așa cum ne arată Anthony Vaccarello la Saint Laurent și Giorgio Armani.

Costumele cu o notă care amintește de uniformele școlare au cucerit și podiumurile de la Valentino la Givenchy, combinând blazere cu pantaloni scurți, uneori minusculi. Între timp, duo-ul de design Miuccia Prada și Raf Simons își arată amintirile din copilărie cu distracție, ironie și proporții puerile.

Citește continuarea pe canal33.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Inaugurare a Centrului European de Instruire F 16 de la baza aeriana 86 de la Fetesti 13 noiembrie 2023 FOTO Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
pexels daniel sikpi 191282566 19063983 jpg
Intenționezi să te muți în propria casă Iată ce presupune acest pas jpg
Cum se întreține o hotă incorporabilă în funcție de specificațiile și caracteristicile acesteia jpg
horoscop jpeg
Chiftele in tigaie Foto Shutterstock jpeg
horoscop jpeg
horoscop webp
Horoscop luna martie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net