Studiu. 4 caracteristici care fac un b─ârbat s─â fie irezistibil ├«n fa╚Ťa femeilor

10 ianuarie 2022

Atrac╚Ťia este un element important ├«n cadrul fiec─ârui cuplu. Dac─â vreodat─â v-a trecut prin minte ├«ntrebarea: "Care sunt caracteristicile care contribuie la gradul de atractivitate al unui b─ârbat din punctul de vedere al femeilor", iat─â c─â speciali╚Ötii ├«n domeniu vin cu r─âspunsuri la care nu ne-am fi a╚Öteptat. 

image
Specialiștii dezvăluie caracteristicile care sunt atragătoare din punctul de vedere al femeilor

╚śtiin╚Ťa atrac╚Ťiei este greu de prezis, arat─â cercet─ârile. Sigur, sex-appeal-ul este despre aspectul frumos ╚Öi presupune o conexiune emo╚Ťional─â, dar se ├«nt├ómpl─â multe alte procese dincolo de suprafa╚Ť─â.

ÔÇ×Exist─â at├ót o fiziologie, c├ót ╚Öi o psihologie a atrac╚ŤieiÔÇŁ, explic─â Tina B. Tessina, PhD, psihoterapeut ╚Öi autoarea c─âr╚Ťii "The Unofficial Guide to Dating Again". ÔÇ×Fiziologia este ceea ce numim ÔÇ×chimieÔÇŁ ╚Öi poate fi foarte ├«n╚Öel─âtoare. Pute╚Ťi avea chimie cu un uciga╚Ö cu topor", sus╚Ťine aceasta. 

Iat─â care sunt caracteristicile pe care femeile le consider─â atractive ├«n r├óndul b─ârba╚Ťilor 

Femeile sunt atrase de b─ârba╚Ťii cu o expresie facial─â serioas─â

Femeile sunt cel mai pu╚Ťin atrase de imaginile b─ârba╚Ťilor cu z├ómbete largi ╚Öi cele mai multe sunt atrase de imaginile b─ârba╚Ťilor m├óndri, cu o expresie facial─â serioas─â, potrivit cercet─âtorilor de la Universitatea British Columbia din Vancouver.

ÔÇ×B─âie╚Ťii r─âi au de obicei acest tip de farmec ╚Öi de carisma. Sunt obi╚Önui╚Ťi s─â foloseasc─â lingu╚Öirea pentru a ob╚Ťine ceea ce ├«╚Öi dorescÔÇŁ, explic─â Tessina. "Acest lucru este atr─âg─âtor pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos. Multe femei sunt atrase de putere, a╚Öa cum b─ârba╚Ťii sunt atra╚Öi de frumuse╚Ťe", subliniaz─â aceasta. 

Femeile sunt atrase de b─ârba╚Ťii cu o linie proeminent─â a maxilarului 

Un studiu publicat ├«n revista Nature Communications a descoperit c─â b─ârba╚Ťii cu niveluri ridicate de hormon testosteron au, de asemenea, un sistem imunitar mai puternic ╚Öi tind s─â aib─â tr─âs─âturi faciale mai masculine, cum ar fi o linie puternic─â a maxilarului - o tr─âs─âtur─â facial─â pe care femeile o consider─â atr─âg─âtoare. 

Femeile sunt atrase de b─ârba╚Ťii altrui╚Öti 

B─ârba╚Ťii descri╚Öi ca ÔÇ×genero╚ÖiÔÇŁ s-au bucurat de aprecierea doamnelor care au participat la un studiu publicat ├«n British Journal of Psychology. Femeile credeau c─â ace╚Öti b─ârba╚Ťi au un mai mult poten╚Ťial pentru o rela╚Ťie de lung─â durat─â. 

Cicatricile faciale sunt considerate atr─âg─âtoare de c─âtre femei 

Conform cercet─ârilor publicate ├«n revista Personality and Individual Differences, femeile consider─â c─â b─ârba╚Ťii care au o cicatrice facial─â sunt mai sexy dec├ót cei care nu au. 

ÔÇ×Femeile care se simt plictisite se pot ├«ndr─âgosti cu u╚Öurin╚Ť─â de b─âie╚Ťi r─âiÔÇŁ, spune Tessina. ÔÇ×Filmele ╚Öi televizorul construiesc imaginea b─âiatului r─âu ca fiind foarte romantic─â ╚Öi sexyÔÇŁ. Dar ├«nainte de a v─â ├«nscrie la lec╚Ťii de duel, s─â ╚Öti╚Ťi c─â, de asemenea, studiul a constatat c─â femeile ├«╚Öi doreau ace╚Öti b─ârba╚Ťi doar pentru o aventur─â pe termen scurt.

florin calinescu png
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
unghii
x h0jdj  6  a9o jmzHD0ttrN93bBsEy WXHBNgqcY7VU8y60uYGumF8olCAhVeRVaNwAgA4IX1rsfe9WZGFz87OnUUSajkdypEoL8PEX7bq0QzzPjxxMPEZxPLZkKiU1rEADmOIvr MdGhuQ
zona de confort jpg
image png
woman 591576 1920 jpg