Studiu. 4 caracteristici care fac un bărbat să fie irezistibil în fața femeilor

Ultima actualizare:

Atracția este un element important în cadrul fiecărui cuplu. Dacă vreodată v-a trecut prin minte întrebarea: "Care sunt caracteristicile care contribuie la gradul de atractivitate al unui bărbat din punctul de vedere al femeilor", iată că specialiștii în domeniu vin cu răspunsuri la care nu ne-am fi așteptat. 

Specialiștii dezvăluie caracteristicile care sunt atragătoare din punctul de vedere al femeilor
Specialiștii dezvăluie caracteristicile care sunt atragătoare din punctul de vedere al femeilor

Știința atracției este greu de prezis, arată cercetările. Sigur, sex-appeal-ul este despre aspectul frumos și presupune o conexiune emoțională, dar se întâmplă multe alte procese dincolo de suprafață.

Există atât o fiziologie, cât și o psihologie a atracției”, explică Tina B. Tessina, PhD, psihoterapeut și autoarea cărții "The Unofficial Guide to Dating Again". „Fiziologia este ceea ce numim „chimie” și poate fi foarte înșelătoare. Puteți avea chimie cu un ucigaș cu topor", susține aceasta. 

Iată care sunt caracteristicile pe care femeile le consideră atractive în rândul bărbaților 

Femeile sunt atrase de bărbații cu o expresie facială serioasă

Femeile sunt cel mai puțin atrase de imaginile bărbaților cu zâmbete largi și cele mai multe sunt atrase de imaginile bărbaților mândri, cu o expresie facială serioasă, potrivit cercetătorilor de la Universitatea British Columbia din Vancouver.

Băieții răi au de obicei acest tip de farmec și de carisma. Sunt obișnuiți să folosească lingușirea pentru a obține ceea ce își doresc”, explică Tessina. "Acest lucru este atrăgător pentru multe dintre reprezentantele sexului frumos. Multe femei sunt atrase de putere, așa cum bărbații sunt atrași de frumusețe", subliniază aceasta. 

Femeile sunt atrase de bărbații cu o linie proeminentă a maxilarului 

Un studiu publicat în revista Nature Communications a descoperit că bărbații cu niveluri ridicate de hormon testosteron au, de asemenea, un sistem imunitar mai puternic și tind să aibă trăsături faciale mai masculine, cum ar fi o linie puternică a maxilarului - o trăsătură facială pe care femeile o consideră atrăgătoare. 

Femeile sunt atrase de bărbații altruiști 

Bărbații descriși ca „generoși” s-au bucurat de aprecierea doamnelor care au participat la un studiu publicat în British Journal of Psychology. Femeile credeau că acești bărbați au un mai mult potențial pentru o relație de lungă durată. 

Cicatricile faciale sunt considerate atrăgătoare de către femei 

Conform cercetărilor publicate în revista Personality and Individual Differences, femeile consideră că bărbații care au o cicatrice facială sunt mai sexy decât cei care nu au. 

Femeile care se simt plictisite se pot îndrăgosti cu ușurință de băieți răi”, spune Tessina. „Filmele și televizorul construiesc imaginea băiatului rău ca fiind foarte romantică și sexy”. Dar înainte de a vă înscrie la lecții de duel, să știți că, de asemenea, studiul a constatat că femeile își doreau acești bărbați doar pentru o aventură pe termen scurt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net