Cum să treci mai rapid peste o despărțire. Sfatul de aur care te va ajuta să nu mai suferi

Odată încheiată relația, una din cele mai importante recomandări în perioada imediat următoare este „contactul zero”! Acesta presupune, după cum îi spune şi numele, absenţa oricărei legături cu fostul partener. 

despartire jpg

Sindromul abstinenţei, nevoia de afecţiune, teama de singurătate sau ideea că nu vei mai găsi pe altcineva te pot împinge să profiți de cel mai mic pretext, doar pentru a rămâne în preajma fostului. Scuze de felul “acum suntem doar prieteni” sau “mai ieşim la masă din când în când” sunt echivalentul abordării “mai beau un pahar din când în când”, atunci când o persoană dorește să renunțe la alcool. Poate comparaţia pare exagerată, însă procesele existente în creier urmează aceeaşi structură, în orice tip de dependenţă. Pentru a te vindeca în totalitate, “substanţa” care crează dependența trebuie evitată cu orice preţ.  

Nu îl mai căuta, așadar, cu niciun pretext! Nici pentru a-i reproşa ceva, nici pentru a vă lua rămas bun ”aşa cum trebuie”, nici pentru a vedea cum mai stă cu sănătatea sau ce mai face pisica, nici pentru a-i cere explicaţii, nici pentru a-l ruga să îți returneze lucrurile personale rămase la el. Îți faci singur(ă) rău!

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net