Drama unui cuplu a făcut înconjurul internetului. După 6 ani de relație au aflat că, de fapt, sunt frați: „A fost ciudat”

Ultima actualizare:

O poveste de dragoste care pare desprinsă dintr-un film s-a desfășurat în realitate pentru un cuplu care a făcut o descoperire șocantă după șase ani de relație: cei doi sunt, de fapt, frați biologici. Povestea lor neobișnuită a devenit virală, stârnind o mulțime de reacții și comentarii pe internet.

Cuplu. Foto: arhiva.
Cuplu. Foto: arhiva.

După o relație de șase ani, a aflat că iubitul este de fapt fratele său biologic

Totul a început cu o tânără în vârstă de 30 de ani care și-a împărtășit experiența uluitoare în mediul online. Ea a dezvăluit că după o relație de șase ani, a aflat că partenerul său de viață este de fapt fratele său biologic. Cei doi au fost amândoi adoptați încă de la o vârstă fragedă, iar destinul i-a adus împreună într-un mod cu totul neașteptat.

Chiar dacă mulți le spuneau cât de mult se aseamănă fizic, atât femeia cât și partenerul său credeau că este vorba doar despre o coincidență. Au început o relație, au cunoscut familiile unul altuia și erau convinși că sunt suflete pereche.

Cum au făcut această descoperire stranie

Cu toate acestea, curiozitatea a fost mai puternică și, la un moment dat, au decis să facă teste ADN pentru a-și descoperi originile. Rezultatul a fost un șoc: cei doi erau, de fapt, frați biologici.

Deși au fost profund marcați de descoperirea aceasta, au decis să-și continue relația, sub condiția strictă de a nu avea copii împreună, conștienți de riscurile genetice implicate în acest caz.

Nu am întâlnit niciodată pe cineva și am simțit imediat atracție și familiaritate. Acum știu că acestea se datorează faptului că este fratele meu. Nu fratele meu vitreg. El este fratele meu cu adevărat. (...) Nu vreau să mă confrunt cu riscurile de sănătate și să fiu nevoită să cresc un copil și ca el să știe că părinții lui sunt frați”, a declarat tânăra.

Acest eveniment neașteptat a fost o provocare pentru cuplu, iar adaptarea la noua realitate a fost dificilă. „Pot spune că este speriat și a fost ciudat să stau în pat lângă el”, a adăugat femeia.

Povestea lor, deși extrem de neobișnuită, aduce în prim-plan întrebări complexe despre identitate, dragoste și legăturile de sânge. Este un exemplu clar al imprevizibilității vieții și a modului în care uneori adevărul poate fi mai straniu decât ficțiunea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net