Limbajul nonverbal te dă de gol! 5 semne că o femeie este atrasă de un bărbat

Ultima actualizare:

Atracția este un subiect amplu dezbătut de către psihologi și cei interesați de științele socio-comportamentale. Atractivitatea unei persoane este oferită de îmbinarea unor trăsături fizice cu a unor caracteristici de ordin comportamental și psihologic. Care sunt însă semnalele discrete prin care un bărbat își poate da seama că o femeie este interesată de el?

Sursă foto: Pixabay.com
Sursă foto: Pixabay.com

Psihologul Tracey Cox dezvăluie care sunt inidiciile oferite de limbajul non-verbal atunci când discutăm despre atracția pe care o resimte o femeie pentru un bărbat. Așadar, iată ce trebuie să aveți în vedere pentru a vă da seama dacă cea cu care interacționați vă simpatizează sau nu. 

Mișcarea sprâncenelor 

Cine s-ar fi gândit că o simplă ridicare a sprâncenelor ar putea reprezenta un semn de manifestare a interesului? Potrivit lui Tracey Cox, avem tendința să ne arcuim involuntar sprâncenele și să le ridicăm atunci când interacționăm cu o persoană de care suntem interesați în mod real. 

Expunerea încheieturilor

Încheieturile mâinilor sunt o altă zonă importantă care trebuie luată în considerare. Conform lui Tracey Cox dacă o femeie își expune încheieturile mâinilor, cu palma orientată în sus sunt șanse destul de mari să îl găsească interesant pe cel cu care poartă o conversație. Acest gest trădează faptul că se simte în singuranță alături de el. 

Imitarea gesturilor

Oglindirea comportamentului. Este un fapt demonstrat științific faptul că avem tendința să imităm gesturile persoanei de care suntem atrași pentru a-i valida astfel reacțiile și a le transmite faptul că îi înțelegem la un nivel mai profund, sugerează Tracey Cox. 

Joaca inofensivă cu lănțilorul sau pantoful 

Un alt semn care ar putea trăda interesul unei femei este o joacă aparent inofensivă cu lănțișorul de la gât sau poate cu unul dintre pantofi. Aceste gesturi au dublu rol, primul este cel de autocalmare, iar al doilea, acela de a atrage atenția asupra unor potențiale zone erogene. 

Atingerile frecvente

Un alt indiciu clar al interesului unei femei este reprezentat de atingerile frecvente sau mai bine spus, de căutarea unui pretext pentru a atinge interlocutorul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net