O femeie de 38 de ani trăiește un coșmar: „Am aflat că soțul meu a fost la striptease în timp ce eram însărcinată”. Aceasta nu este singura problemă din mariajul lor

O tânără în vârstă de 38 de ani traversează o perioadă nefastă în viața de cuplu. Este căsătorită de 12 ani cu un bărbat în vârstă de 39 de ani, care și-a pierdut interesul pentru ea. Pe baza „plictiselii”, acesta s-a cuplat cu o stripteuză. Din păcate, a trădat-o chiar și în timpul sarcinii. 

Povestea unei femei înșelate / foto: Pixabay
Povestea unei femei înșelate / foto: Pixabay

Seria infidelităților acestuia a continuat, ajungând să aibă discuții cu diverse femei din mediul online. Desigur, după ce a fost „prins cu mâța-n sac”, acesta a venit și cu o scuză josnică, spunând că a fost doar o „discuție murdară”. 

Povestea femeii înșelate de soț 

Tânăra și-a expus problema de cuplu și a cerut părerea unui specialist, a scris în rubrica „Dear Deidre!” conform thesun.co.uk, mărturisind că ea și soțul ei au împreună 2 copii. Cu toate acestea, nu a fost suficient pentru el, așa că a decis să-și caute alte „bucurii” în afara casei. 

„Soțul meu este un flirt scandalos - dar faptul că s-a cuplat cu o stripteuză pentru că era „plictisit de sarcina mea” este o nouă josnicie.

El susține că a fost doar o „discuție murdară”, dar are un ochi atât de rătăcitor, încât mă îndoiesc că mi-a spus adevărul.

Eu am 38 de ani, iar soțul meu are 39 de ani. Suntem căsătoriți de 12 ani și avem doi copii - un nou-născut și unul de trei ani.

Știu că soțul meu vorbește cu alte femei pe Instagram.

Probabil că mă crede proastă, pentru că folosește pagina lui de afaceri, care nu are nicio mențiune despre mine. A uitat că eu am datele de conectare pentru acel cont.

În cea mai mare parte, îi plac doar poze cu femei pe jumătate goale sau lasă comentarii obscene, dar uneori inițiază conversații”, și-a început femeia mărturisirea, pentru sursa citată. 

I-a trecut cu vederea infidelitățile

„El este grădinar peisagist, iar eu lucrez cu jumătate de normă la o școală primară. Deși el vorbește în mod constant cu alte femei, eu am închis mereu ochii la asta, sperând că nu era nimic mai mult.

Dar un mesaj anonim mi-a făcut imposibil să-i ignor comportamentul. În mesaj scria: „Întreabă-ți soțul despre dansurile lui private.” A părut șocat când i-am arătat textul.

A încercat să nege, dar în cele din urmă a cedat și a recunoscut că nu numai că a vizitat un club de striptease, dar mai târziu s-a întâlnit cu o dansatoare într-un bar.

Mi-a spus că a avut o discuție obraznică, dar că nu a atins-o. Apoi a dat vina pe cât de „jalnică” era viața noastră de familie - spunând că eram „mereu obosită, irascibilă și foarte însărcinată”. 

Răspunsul specialistului!

„Descoperirea că a vizitat acest club în secret este dureroasă, dar adevărata înțepătură vine din faptul că erai însărcinată și erai cea mai vulnerabilă.

A crezut că poate scăpa cu conversații necinstite pe rețelele de socializare și a trecut la nivelul următor în viața reală.

Indiferent dacă s-a întâmplat ceva fizic sau nu, este clar că are o perspectivă egoistă.

În loc să te ajute când erai însărcinată, a decis să distragă atenția și să se distanțeze.

Este timpul să pui piciorul în prag. Spune-i că a flirta cu alte femei, în viața reală sau pe rețelele de socializare, este o formă de înșelăciune și că nu o vei tolera.

Întreabă-l ce se întâmplă pentru el, ce îi lipsește din relația voastră și spune-i ce ai nevoie.

Dacă nu apreciază ceea ce riscă, va trebui să decideți dacă este posibil să reconstruiți încrederea în relația voastră.

Pachetul meu de sprijin Înșelăciune - Poți trece peste asta? vă va ajuta”, a conchis specialistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net