Ce artificii de înfrumusețare își doresc femeile de Paște! Nici bărbații nu se lasă mai prejos! Medicul estetician Bortolini Alin știe ce se caută și care sunt tendințele de Paște!

#Exclusiv Click!

Cu siguranță, intervențiile estetice sunt o opțiune populară în preajma sărbătorilor de Paște, când multe persoane doresc să arate și să se simtă în formă maximă pentru a petrece timp cu familia și prietenii sau pentru a participa la diverse evenimente. În ceea ce privește ceea ce își doresc femeile și bărbații în această perioadă, în materie de înfrumusețare și intervenții estetice, există o serie de tendințe și preferințe care diferă în funcție de gen și de nevoile individuale.

Iată câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște, pe care le realizează medicul estetician Bortolini Alin în clinica pe care o deține în București.

Femeile preferă tratamentele faciale

Înainte de Paște, multe femei caută tratamente faciale pentru a-și revigora pielea și pentru a obține un aspect strălucitor și proaspăt. Tratamentele faciale pot include curățarea profundă a tenului, exfolierea, hidratarea și aplicarea de măști nutritive. Tratamentele de curățare pot fi completate și cu tratamente de microneedling Dermapen 4 sau laser CO2.

Pentru a reduce aspectul ridurilor și a obține un aspect mai tânăr și mai ferm, multe femei optează pentru injectări cu acid hialuronic în zonele precum buzele, obraji sau regiunea din jurul ochilor.

Tratamente pentru estomparea ridurilor cu toxină botulinică pentru frunte și sprâncene sau coada ochilor, dând un aspect mai vesel, mai luminos, mai întinerit.Îngrijirea pielii este esențială prin rutina de îngrijire pentru acasă, ce vine în completarea și susținerea tratamentelor efectuate în clinică, prin creme cu factor de protecție solară și serumuri specializate pentru fiecare tip de ten, cu retinol, viyamina C, niaciamide etc.

Bărbații caută tratamente pentru păr

Bărbații pot opta pentru tratamente pentru păr pentru a-și îngriji și a-și îmbunătăți aspectul părului înainte de sărbători. În principal tratamente pentru căderea părului și revigorare, prin tehnică PRP sau Vampir și tehnici combinate de mezoterapie și cocktailuri de vitamine esențiale creșterii părului.

Similar cu femeile, bărbații pot căuta tratamente pentru îngrijirea pielii, cum ar fi curățarea profundă a tenului, hidratarea și aplicarea de produse anti-îmbătrânire pentru a obține un aspect mai tânăr și mai proaspăt. Continuând cu o rutină de îngrijire și acasă cu creme și seruri speciale pentru fiecare tip de ten.Înainte de sărbători, bărbații pot dori să scape de părul nedorit de pe corp prin diverse metode precum epilarea cu laser, o metodă progresivă cu efecte pe termen lung. De asemenea și bărbații apelează la injectări cu acid hialuronic pentru reconturarea anumitor zone, cum ar fi jaw line sau unghiul mandibular, pentru o bărbie mai puternică și un aspect masculin accentuat. Tratamentul cu toxină botulinică pentru față este de asemenea dorit de către bărbații care vor să pară mai relaxați și mai tineri. Toxina este din ce în ce mai cerută și pentru stoparea transpirației excesive din zona axilelor, mai ales în sezonul cald ce urmează”, am mai aflat de la medicul estetician. Este important de menționat că preferințele individuale pot varia considerabil și că fiecare persoană poate avea propriile sale obiective și priorități în ceea ce privește intervențiile estetice în preajma sărbătorilor de Paște.

De asemenea, consultarea cu un specialist în îngrijirea pielii sau în chirurgia estetică este întotdeauna recomandată înainte de a lua decizii în legătură cu intervențiile estetice. Dr. Bortolini Alin, medic specialist chirurgie plastică și estetică din București, își așteaptă pacienții pentru un consult de specialitate și pentru a lua cea mai bună decizie în funcție de nevoile fiecăruia.

Într-o tehnică modernă de biostimulare facială, exozomii sunt folosiți pentru a îmbunătăți aspectul și textura pielii. Exozomii sunt microvesicule extracelulare, care conțin proteine, lipide și alte molecule semnale, extrase din celulele stem. Acești exozomi sunt utilizați pentru a stimula regenerarea celulară și repararea țesuturilor în piele, contribuind astfel la îmbunătățirea fermității, elasticității și strălucirii pielii. Procedura de biostimulare facială cu exozomi implică aplicarea acestora pe piele, adesea în combinație cu alte tehnici de rejuvenare facială, cum ar fi microdermabraziunea sau terapia cu laser. Exozomii acționează ca factori de creștere pentru celulele pielii, stimulând producția de colagen și elastină și promovând regenerarea țesuturilor. Acest lucru poate duce la reducerea ridurilor, liniilor fine, a petelor pigmentare și a altor semne ale îmbătrânirii pielii, oferind în același timp un aspect mai tânăr și mai sănătos”, spune specialistul care recomandă și alt gen de tratamente precum sculptra.

Sculptra este un biostimulator de colagen utilizat în tratamentele estetice pentru a stimula producția naturală de colagen în piele. Acest produs este folosit pentru corectarea volumului pierdut printr-un efect de lifting și pentru îmbunătățirea fermității și a texturii pielii în zonele tratate”, ne-a mai povestit Dr. Bortolini Alin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
horoscop webp
alimente cancer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net