Topul celor mai îndrăznețe jocuri erotice pentru a ține monotonia departe de dormitor

Ultima actualizare:

Multe cupluri se întreabă cum pot menține pasiunea în relația de cuplu odată ce anii trec. Iată câteva idei care ar putea să aducă un element de noutate în dormitor și să aducă o nouă perspectivă asupra relațiilor sexuale. 

Jocurile în cuplu contribuie la cunoașterea partenerilor
Jocurile în cuplu contribuie la cunoașterea partenerilor

Dacă credeai că zilele tale de joc de cărți și jocuri de societate s-au încheiat, gândește-te din nou. Aveți încredere când vă spunem că jocurile sexuale în cuplu pot fi la fel de amuzante și, în plus, pot contribui concret la cunoașterea celui de lângă noi și apropierea celor implicați în relație. Și dacă te gândești: „De ce am petrece eu și partenerul meu timp jucând un joc sexual când putem doar... face sex?” Ei bine, răspunsul este simplu: Preludiu.

Twister, varianta pentru adulți

Unele dintre cele mai reușite jocuri sexuale sunt pur și simplu interpretări distractive ale clasicelor joculețe, iar unul dintre cele mai bune este, evident, Twister. Jocul este destul de provocator în sine, așadar nu faceți decât să adăugați un element sexy în plus și veți obține rezultatul dorit. De fiecare dată când cineva „pierde”, trebuie să-și dea jos un articol de îmbrăcăminte. Prima persoană care ajunge complet nud trebuie să îndeplinească o dorință celei care a câștigat. 

Dulciurile din bucătărie pot fi aduse în dormitor

Folosește Nutella, frișcă și căpșuni feliate pentru a decora corpul partenerului tău ca pe un tort, așa cum explică Katherin Winnick, antrenor sexual la LetsTalkSex.net. Începeți cu stratul de jos și întindeți mai întâi Nutella, apoi pulverizați frișcă și puneți o jumătate de căpșună deasupra. Partea amuzantă și incitantă intervine atunci când vă veți putea desfăta cu desertul pe care chiar voi l-ați preparat! 

Jucăriile sexuale nu tebuie să fie un tabu

Winnick sugerează să accesezi orice magazin de sex online și să începi doar să dai click cu ochii închiși. Partenerul tău se asigură că dai click pe jucării (și nu doar pe textul aleatoriu „Întrebări frecvente” sau „informații despre expediere”). Cumpărați orice jucărie pe care aterizați cu mouseul. Testează jucăria cu partenerul tău imediat ce o primești!

Gătitul, un preludiu nebănuit

Da, ceva atât de simplu precum gătitul împreună poate fi transformat în ceva sexy! Winnick spune să ne dezbrăcăm și să pregătim niște mâncare împreună cu partenerul de viață, cum ar fi pui sau legume la cuptor. Setați un cronometru și faceți sex până când cronometrul este oprit. De îndată ce se stinge, vă puteți bucura de masă. Distracția vine în încercarea de a-ți cronometra actul sexual pentru a se alinia cu temporizatorul cuptorului!

Borcanul cu surprize erotice

Tu și partenerul tău scrieți diferite acte sexuale distractive pe care ați dori să le încercați unul cu celălalt pe bucăți separate de hârtie, împăturiți-le și puneți-le într-un borcan, sugerează Karen Botha, expertă în sex tantric și proprietara Sensual Massage Romford. Înainte de a vă îndrepta spre dormitor, extrageți un bilețel din borcan!

Naked Getting to Know You

Kim Leatherdale, antrenor și consilier de cupluri, sugerează multora dintre clienților ei un joc interesant numit „Naked Getting to Know You”. Scopul este simplu: îți treci ușor mâinile pe tot corpul partenerului tău, fără să-l atingi efectiv. Partenerul tău ar trebui să poată simți căldura corpului tău prin mâini fără ca niciunul dintre voi să facă contact fizic. Păstrează scorul: Cine greșește și atinge efectiv cealaltă persoană primește o penalizare stabilită anterior începerii jocului!

Gesturi de intimitare în oglindă

Amândoi vă dezbracați și vă așezați față în față pe pat. Unul dintre voi începe să atingă, să sărute și să lingă diferite zone ale corpului celuilalt, iar cealaltă persoană trebuie să atingă, să sărute și să lingă simultan aceeași parte exact în același mod. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-i arăta partenerului tău modul în care îți place să fii atins. 

      Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net