20 aprilie, ziua schimbărilor radicale. Care sunt zodiile afectate de conjuncția Jupiter Uranus, un fenomen astrologic rar

În astrologie, o conjuncție are loc atunci când două sau mai multe planete se aliniază în același semn zodiacal, fuzionând și intensificându-și energiile. Pe 20 aprilie, Jupiter va intra în conjucție cu Uranus în Taur, pentru prima dată de când cele două planete s-au aliniat în Taur, în 1941 - anul în care a început cel de-al Doilea Război Mondial. Tulburările din 1941 au declanșat schimbări revoluționare care au transformat complet lumea. Culmea, conjucția în Taur dintre Jupiter și Uranus se va mai produce abia în anul 2107, astfel că trăim un moment istoric! 

Care sunt zodiile afectate de conjuncția Jupiter Uranus, un fenomen astrologic rar
Care sunt zodiile afectate de conjuncția Jupiter Uranus, un fenomen astrologic rar

Care sunt zodiile afectate de conjuncția Jupiter Uranus, un fenomen astrologic rar

Berbec

Această conjuncție te va ajuta să fii mai blând cu tine și cu ceilalți, depășind răni din trecut. Dacă te confrunți cu probleme de sănătate, acestea se vor rezolva pe parcurs. Ocupă-te mai mult de tine, iar stima de sine îți va rapid.

Taur

Energiile cosmice se aliniază pentru a-ți aduce un viitor uimitor, plin de noi posibilități. Dacă ți-ai dorit să te muți, să călătorești, să te angajezi într-un parteneriat sau să faci alte schimbări domestice, profită de acest moment pentru a-ți manifesta visele.

Gemeni

Ești pe drumul spre viața la care ai visat. Ia-ți timp pentru a vindeca vechile răni, dar nu respinge orice viziuni sau speranțe pentru zile mai bune în viitor. Lasă-ți intuiția să te ghideze. Urmează-ți inima mai presus de logică în relații, casă și obiective, deoarece viața are un mod de a se rezolva.

Rac

Această conjuncție îți va reaminti de puterea pe care o deții. Ce adaugi în viața ta de zi cu zi, gânduri și cuvinte? Voința, disciplina și etica, te vor duce departe. Pregătește-te pentru recunoaștere publică - fie la serviciu sau acasă. Fă din meditație și din îngrijirea de sine o parte din rutina zilnică. Vei fi binecuvântat peste măsură.

Leu

Tranziția, schimbarea și puterea sunt cuvintele cheie pentru tine. Modul în care răspunzi la aceste schimbări cu bucurie denotă creșterea ta personală. În timp ce aștepți momentul oportun, învață să savurezi momentul. Nu confunda acest lucru cu pasivitatea, ci mai degrabă cu prezența. 

Fecioară

Fiind un semn de pământ, ai o afinitate naturală pentru a lucra cu elementele și a manifesta obiective clare și sigure. Acest lucru îți oferă un sentiment de siguranță. Cu toate acestea, această conjuncție trezește în viața ta sentimente de speranță, abundență și renunțare. În loc să te agăți de ceea ce ai creat prin muncă grea, încearcă să te deschizi pentru a primi lucrurile bune care îți vin în cale.

Balanță

Perspectivele tale se schimbă brusc, permițându-ți să dobândești noi oportunități. Acest lucru va favoriza sentimentele de bunăvoință și iubire în tot ceea ce faci. Îngrijorările și temerile se estompează pe măsură ce începi să vezi lumea cu alți ochi.

Scorpion

Norocul îți zâmbește, aducând prosperitate în finanțe, sănătate, dragoste și abundență. Lăsând în urmă aspectele învechite ale vieții tale, acum progresezi, ghidându-i pe ceilalți spre viziunea ta inspirată, în timp ce savurezi momentul prezent. Oportunitățile de afaceri apar pe măsură ce întreprinzi acțiuni aliniate și intenționate pentru a obține succesul fără efort.

Săgetător

Depășește-ți realizările din trecut pentru a atrage mai mulți bani și oportunități, dar fă-ți timp și pentru viața personală pentru a evita epuizarea. Mulțumită guvernatorului tău, Jupiter, ești pe punctul de a crea ceva monumental și expansiv. Continuă să te întorci la rațiunea ta de a fi pentru a-ți reaprinde pasiunea și visele, devenind un magnet pentru tot ceea ce este corect.

Capricorn

Închizi un capitol, dar privești în urmă cu nostalgie, nu pentru că trecutul a fost ideal, ci pentru că viitorul încă nu se vede. Finanțele tale se vor îmbunătăți dramatic în zilele și anii următori. Deși poți deplânge ceea ce s-a pierdut, o privire mai largă îți dezvăluie binecuvântări trecute cu vederea și potențial ascuns. 

Vărsător

Temerile tale financiare se diminuează treptat, pe măsură ce stăpânești abilitatea de a-ți transforma experiențele în ceva care îi servește pe ceilalți și îți sporește propria prosperitate. Acesta este momentul să îți îmbrățișezi rolul de educator, mentor și inovator - indiferent de profesia ta. Condu prin exemplu, atât acasă, cât și la serviciu, și întâmpină cu bucurie perspectivele noi care se prezintă. 

Pești

Rezolvarea datoriilor din trecut, prin iertare, semnalează începutul unui nou capitol. În timp ce Jupiter, guvernatorul tău, te ajută să-ți extinzi perspectiva asupra vieții. Ai încredere, acesta este momentul tău. Odihnește-te, reîncarcă-te și concentrează-te pe hrănirea corpului tău fizic la fel de mult ca pe tot restul. Proiecte și aventuri promițătoare se aliniază pentru tine; rămâi concentrat pe obiectivele tale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
culoare zodii jpg
gradina jpg
Ingrijire par deteriorat   Copy jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net