Care ar putea fi ziua ta norocoasă în luna august, în funcție de zodia pe care o ai?

În funcție de zodia voastră, aveți posibilitatea de a vă face o idee despre ce zile ar putea fi încununate cu succes în această lună! Așa că, aflați alături de Click!, care ar putea fi ziua ta norocoasă din august, potrivit zodiei pe care o ai!

Află care poate fi ziua ta norocoasă în august, în funcție de zodia pe care o ai
Află care poate fi ziua ta norocoasă în august, în funcție de zodia pe care o ai

Astăzi am intrat oficial în utlima lună a verii, însă schimbările din calendar nu sunt niciodată singure! Ele sunt însoțite și de diferite fenomene pe plan astrologic, iar luna august poate fi una destul de complicată, mai ales odată cu intrarea lui Mercur în retrograd. Însă, în funcție de zodia voastră, aveți șansa de a vă face o idee despre ce zile ar putea fi cele mai bune în această lună!

Care poate fi ziua ta norocoasă în luna august, în funcție de zodie

Berbec

Ziua norocoasă poate veni pe data de 19 august! Toate planurile voastre din acea zi pot fi încununate cu succes!

Taur

Pentru nativii din această zodie, ziua norocoasă poate fi chiar la începutul lunii, pe 6 august! Nu ne mai desparte mult de această dată, așa că fiți pregătit pentru tot ce vă vine în cale, din partea astrelor!

Gemeni

Pentru Gemeni, ziua norocoasă vine fix la mijlocul lunii, pe 15 august! Așa că, faceți tot posibilul să profitați de ajutorul oferit de soartă în acea zi!

Rac

Pentru această zodie, va fi necesar să treacă printr-o lună ceva mai dificilă, însă ziua potențial norocasă va fi pe 22 august, așa că țineți minte că este lumină la capătul tunelului!

Leu

Vești bune! Pentru Leu, ziua care poate fi plină de noroc este chiar mâine! Mai precis, pe 2 august, așa că fiți pregătiți pentru 24 de ore foarte interesante!

Fecioară

O altă zodie a cărei zi norocoasă este înspre finalul lunii, mai precis, pe data de 25 august. Din păcate, mai aveți de așteptat până ajungeți acolo!

Balanță

La fel ca nativii din Gemeni, ziua norocoasă va fi tot la mijlocul lunii, de data aceasta pe 16 august! Nu vă faceți griji, timpul va trece repede!

Scorpion

La polul opus, pentru nativii acestei zodii, ziua norocoasă se apropie rapid! Este vorba despre data de 9 august!

Săgetător

Se spune că numărul 13 aduce ghinion. Ei bine, nu și pentru voi! Ziua norocoasă a acestei zodii poate fi 13 august, așa că fiți pregătiți!

Capricorn

Vine o perioadă plină de emoții intense pentru nativii acestei zodii, iar, din păcate, ziua lor norocasă poate fi de abia la finalul lunii. Pe 28 august, pentru a fi mai preciși!

Vărsător

Avem în față o coincidență interesantă, deoarece și nativii acestei zodii pot avea o zi excelentă pe 28 august! Dacă formați un cuplu cu un Capricorn, este posibil să fie vorba despre o cerere în căsătorie, ori sarcină!

Pești

Ceva mai aproape de începutul lunii, nativii din această zodie se pot bucura de o zi perfectă pe data de 7 august!

image
image
image
image
image
image
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
horoscop shutterstock jpg
zodii relaxate jpg
click ro jpg
3 sfaturi practice pentru a te deplasa eficient in aglomeratia urbana  jpg
aripioare picante jpeg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net