Care este piatra ta astrologică și cum îți influențează personalitatea

Fiecărei zodii îi corespunde o anumită piatră prețioasă sau semiprețioasă despre care se crede că aduce noroc și manifestă puteri terapeutice asupra nativilor care le poartă. 

Care este piatra ta astrologică și cum îți influențează personalitatea  (sursa foto pixabay.com)
Care este piatra ta astrologică și cum îți influențează personalitatea (sursa foto pixabay.com)

Berbec: Heliotrop (Piatra Sangelui)

Piatra de naștere pentru Berbec este Heliotropul, cunoscută și sub denumirea de Piatra Sângelui. Această piatră semiprețioasă este cunoscută din Antichitate că sporește forța și curajul celui care o poartă. Berbecul este unul dintre cele mai puternice semne ale zodiacului, așa că i se potrivește perfect această mică bijuterie.

Taur: Smarald

Smaraldul este asociat cu Venus, care este planeta guvernatoare a Taurului. Taurului îi plac lucrurile fine, motiv pentru care un smaraldul este o piatră ce-i fascinează nativii acestei zodii. Smaraldul este, de asemenea, un semn al belșugului.

Citește și: Mercur Retrograd septembrie 2022. Soluțiile pentru această perioadă

Gemeni: Perlă

Perla este considerată cea mai potrivită piatră astrologică pentru Gemeni, deoarece simbolizează natura duală a semnului. Potrivit istoriei cristalelor și bijuteriilor, perlele reprezintă, de asemenea, o călătorie spirituală.

Rac: Rubin

Această bijuterie roșie prețioasă emană încredere, o caracteristică de care nativii din zodia Racului au nevoie. Rubinul oferă putere de concentrare și o profundă capacitate de interiorizare a emoțiilor, mai ales atunci când nativii trec printr-o perioadă sentimentală dificilă.

Nu rata: Previziuni astrale cu Sanda Ionescu. Fenomenul unic în viața unui om! Cum putem beneficia de acest moment esențial?

Leu: Peridot

Știm cu toții că Leii sunt preocupați de imaginea lor și le place să-și mențină demnitatea și influența, astfel că Peridotul îi ajută pe acești nativii să evolueze și să devină mai deschiși la minte. Piatra îi ajută pe nativii Lei să manifeste câteva dintre calitățile lor de bază, cum ar fi iubirea sau sinceritatea. 

Fecioară: Safir

Deoarece planeta conducătoare a zodiei Fecioare este Mercur, se spune că cea mai potrivită piatră prețioasă pentru acest semn este Safirul. Această piatră contribuie la dezvoltarea inteligenței și a înțelepciunii, calități specifice nativilor din Fecioară.

Balanta: Opal

Opalul este un simbol al încrederii și al fidelității. Se spune că această bijuterie sporește punctele forte ale Balanței, cum ar fi corectitudinea și abilitatea de a munci în echipă. 

Scorpion: Topaz

Scorpionul este considerat a fi unul dintre cele mai puternice semne zodiacale și își poate reveni într-o clipă chiar și din cea mai profundă stare de disperare. Se spune că Topazul stimulează conștiința superioară a minții, făcând Scorpionul mai receptiv decât alți nativi. 

Află și: Mercur guvernează începerea noului an școlar. «Este necesar să îmbrățișăm noul și evoluția»

Săgetător: Topaz albastru

Săgetătorii sunt persoane sincere, așa că Topazul Albastru, care reprezintă un element marin, menține pacea și armonia în viața acestor nativi. Albastrul este, de asemenea, o culoare vindecătoare, care influențează chakra gâtului, considerată centrul comunicării. 

Capricorn: Granat

Granatul este o altă piatră prețioasă roșie ce semnifică implicarea și creativitatea. Fie că este vorba de zona profesională sau de viața sentimentală, un Capricorn se va implica până la capăt cu toate resursele sale. 

Vărsător: Ametist

Se spune că ametistul are un efect liniștitor asupra Vărsătorului, care adeseori devine confuz și chiar distant. Bijuteria violet poate avea un efect profund pozitiv asupra vieții nativilor de apă cum este Vărsătorul. 

Pești: Acvamarin

Știm că Peștilor le place să-și pună inima pe tavă și uneori pot fi extrem de emotivi. Acvamarinul, datorită numeroaselor sale proprietăți vindecătoare, aduce un sentiment de echilibru și statornicie, elemente de care nativii din Pești au mare nevoie. 

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net