Cât de norocoasă este zodia ta?

Ultima actualizare:

Zodiacul nu mai este pentru mulţi dintre noi o necunoscută, dimpotrivă, face deja parte din rutina zilnică de activităţi personale. Îl consultăm de fiecare dată când suntem pe cale să luăm o decizie importantă sau pur şi simplu ne începem ziua asezonând cafeaua de dimineaţă cu predicţiile astrologice ale canalului de televiziune preferat. Zodiacul european este popular în rândul românilor şi aşa cum bine ştiţi, acesta cuprinde nu mai puţin de 12 zodii, asociate unui perioade bine stabilite de timp.

Sunt zodii care predispun nativii să intre în posesia unor sume mari de bani fără un efort considerabil, în timp ce alte zodii nu oferă auspicii atât de norocoase însă suplinesc la capitolul sănătate, familie sau dragoste.

Berbec

Zodia Berbecului este renumită pentru tenacitatea de care dă dovadă, toate realizările acesteia obținându-se numai prin muncă asiduă şi seriozitate. Nu sunt recunoscuţi ca fiind foarte norocoşi, însă, banii nu le lipsesc niciodată. Cochetează rar cu norocul, au parte şi de câteva câştiguri suplimentare, însă rămân fideli veniturilor sigure pe care doar munca corectă le-o poate aduce.

Taurii

Taurii sunt persoane pentru care bunăstarea face parte din viaţa cotidiană. Luxul este viciul de care nu se pot lipsi în nici un chip, dar, pentru a şi-l asigura nonstop, muncesc deseori până la epuizare. Întâlniţi mai ales în posturi de comandă bine remunerate, nativii acestei zodii apelează rar la noroc, dar atunci când o fac, rezultatele sunt cu adevărat speciale.

Gemenii

Gemenii sunt recunoscuţi ca fiind nişte norocoşi patologici, cu lipici la bani. Aproape că nu există dorinţă care să nu se materializeze cu ajutorul prietenului lor de nădejde, norocul, dar asta nu înseamnă că sunt scutiţi de probleme la locul de muncă sau în cadrul familiei. Cu mult calm şi cu răbdare, acestea se vor rezolva tot în favoarea lor. Aruncă o privire pe jocsloturi.ro atunci când te simţi cu adevărat norocos şi alege să fii unul din clienţii celor mai îndrăgite platforme de gambling din România! Poate vei avea succes şi câştiga premiile pe care ţi le-ai dorit dintotdeauna.

Rac

Nativii zodiei Rac sunt copii fidele al simbolului zodiei. Alternează un pas înainte cu unul înapoi, deseori unul înainte şi doi înapoi, dar şi norocul îi însoţeşte cam tot în aceleaşi condiţii. Nu se pot lăuda cu foarte multe câştiguri, însă nici ghinionişti nu se pot numi cu siguranţă. Norocul lor este asemenea unui pendul care oscilează între cele două extreme.

Leu

Leii sunt puternici şi, precum regelui junglei, au o aură de lider care îi însoţeşte pretutindeni şi care, atrage inevitabil norocul. Cad însă destul des în păcatul mândriei, crezând că totul li se cuvine de drept şi irevocabil, dar se pare că astrele îi avantajează de fiecare dată, întărindu-le credinţa că trebuie doar să vrea, pentru ca orice dorinţă să li se îndeplinească.

Fecioară

Fecioara este zodia a cărei nativi sunt obişnuiţi să lupte din greu şi cu toate forţele pentru toate realizările pe care vor să le obţină în viaţă. Luptă pentru familie, pentru job, pentru sănătate, în general pentru tot şi pentru toate. Norocul nu prea îi însoțesc.

Balanţa

Balanţa aduce celor născuţi în această zodie perioade în care se pot considera norocoşi, dar şi perioade de ghinion. Au nevoie să fie împinşi tot timpul de la spate de cei apropiaţi, dar şi aşa nu se încred prea mult în şansele pe care le au.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion sunt norocoşii zodiacului, pentru că nu duc lipsă de nimic şi toate le ies din prima de fiecare dată. Au tot ce le trebuie, un job bun, o familie unită, prieteni de nădejde, deci sunt cu adevărat nişte norocoşi ai sorţii. Îşi mai încearcă din când în când norocul cu diverse ocazii, dar nu se pot lăuda cu câştiguri consistente, de natură să îi facă încrezători în hazard.

Săgetător

Săgetătorii au un crez peste care nu trec atât de uşor şi anume că nimic în viaţă nu este întâmplător şi că tot ceea ce realizează pe acest pământ se datorează voinţei divine şi muncii cinstite. Norocul nu are ce căuta în această ecuaţie existenţială, prin urmare nu apelează niciodată la el şi nu îşi bazează existenţa pe invocarea acestuia. Rămân fideli toată viaţa jobului pe care îl au şi excelează în toate activităţile conexe acestuia.

Capricorn

Capricornii sunt nativii care debordează de optimism şi de vitalitate şi care, sunt adesea molipsitori cu această atitudine pozitivă. Nimic rău nu li se poate întâmpla, atâta timp cât universul îi ajută să depăşească toate obstacolele şi să treacă cu bine peste orice problemă apărută. Pentru că gândesc atât de pozitiv, norocul nu are cum să-i ocolească, deci, deseori se pot baza cu adevărat pe aportul acestuia în viaţa lor.

Vărsător 

Nativii din zodia Vărsător sunt atât de insistenţi când vine vorba de persoana lor, încât obţin aproape întotdeauna ceea ce îşi doresc, sub o formă sau alta. Sub această zodie norocoasă, în nici un caz nu poţi avea parte de ghinion, deci norocul îi însoţeşte deseori în toate aspectele vieţii lor. Au noroc la muncă, în dragoste, dar şi când vine vorba de jocuri de noroc, unde obţin adeseori câştiguri nesperate.

Peştii 

Peştii sunt persoanele care îşi găsesc echilibrul numai cu ajutorul profesiei şi a familiei. Câştigurile pe care aceştia le realizează sunt deseori neaşteptate, însă nu se bazează pe noroc pentru a le obţine. Aproape că nu există dorinţă pe care să nu şi-o îndeplinească, însă, sunt tentaţi să sară deseori calul şi să facă gaură în portofel. Trebuie să îşi cultive răbdarea şi cumpătarea pentru ca să se păstreze pe acelaşi trend pozitiv.

Cu siguranţă că fiecare zodie vine cu părţile sale bune şi cele mai puţin bune. Norocul te poate ajuta să ajungi la bunăstarea financiară dorită, însă dacă nu ai cu cine să o împarţi, te poţi considera în mod ciudat un ghinionist. Câştiga banii doriţi, dar, împarte-i împreună cu familia şi cu cei apropiaţi! Doar în acest fel te poţi considera şi numi cu adevărat un norocos 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net