Ce înseamnă când visezi că mergi prima oară într-un oraş mare? VIDEO

image
Ai vizitat prima oară un oraş mare? Ţi se împlineşte o dorinţă. (Foto arhivă)

În mesajele primite de la voi, predomină interesul pentru semnificaţia viselor „misterioase" din ultima vreme. M-a bucurat faptul că faceţi o precizare importantă: credeţi că visele relatate sunt adevărate, pentru că s-au desfăşurat în intervalul 3-7 dimineaţa.

Visele povestite de voi anticipează iniţiative contracronometru, succese financiare, evenimente fericite din viaţa personală şi din carieră. În schimb, trebuie să fiţi prudenţi, deoarece activităţile de debut vor suferi unele modificări. Acestea ar trebui finalizate în a doua parte a săptămânii viitoare, când climatul este favorabil. Colaborarea cu nativii Berbeci şi Tauri vă influenţează în tot ce întreprindeţi în aceste zile.

Ai vizitat prima oară un oraş mare? Ţi se împlineşte o dorinţă

Visul: Oana a primit o invitaţie şi trebuia să participe la un eveniment monden, programat într-un oraş mare. Avea emoţii pentru că nu mai vizitase niciodată acel oraş şi nu cunoştea pe nimeni în acea zonă .

Semnificaţia visului: Oana nu trebuie să aibă motive de îngrijorare: O deplasare într-un oraş mare şi întâlnirea cu persoane influente prevesteşte o călătorie urmată de avantaje materiale. Mai mult, Oana va face cunoştinţă cu specialişti, pregătiţi să facă faţă oricăror provocări.

Aduce noroc: Să înveţe să zâmbească şi să renunţe la aparenţa severă.

Ai visat un coş cu ouă? Vei fi promovat

Visul: Când s-a trezit, Steluţa încă era impresionată de visul care i-a oferit o mare bucurie: pe masa din bucătărie a descoperit un coş cu ouă de găină, unul mai frumos decât altul. În coş era şi o ilustrată (care reprezenta un tablou al său) şi dedicaţia:" Să -ţi aducă spor şi bucurii!"

Semnificaţia visului: Pentru Steluţa, pictor de profeţie, visul este de bun augur. Ouăle frumoase, întregi anticipează o promovare, un câştig nesperat, pentru Oana şi pentru cei care, în viaţa reală, sunt pictori, medici sau fermieri. O vreme, Steluţa va profesa şi în străinătate.

Aduce noroc: Steluţa trebuie să-şi învingă trei slăbiciuni principale: graba nefirească, orgoliul şi incertitudinea.

Ai admirat cele mai frumoase verighete? Vezi semnificaţia visului

Visul: Ana a vizitat o expoziţie cu bijuterii. Cel mai mult a impresionat-o sectorul cu verighete. Ea se despărţise de curând de logodnicul ei.Toate modelele erau originale, realizate din aur şi erau împodobite cu pietre de coral alb.

Semnificaţia visului: Desigur, pentru Ana visul anticipează o relaţie durabilă, cu un bărbat pe care încă nu-l cunoaşte. În timp, cei doi vor lupta pentru o iubire statornică, chiar pentru o căsătorie.

Aduce noroc: Ana să poarte o amuletă: un trifoi cu patru foi .

Eşti patronul unei patiserii? Fii foarte prudent

Visul: Fără să ştie cum, George devenise patronul celei mai mari patiserii din Capitală. Era foarte mândru că ambianţa şi exponatele arătau impecabil. Deodată, la o masă, s-a aşezat un rival al său.

Semnificaţia visului: Este vorba de o realizare profesională. În acelaşi timp, visul este şi un avertisment pentru deciziile financiare pe care le ia George în afaceri şi în viaţa afectivă. El trebuie să se consulte cu persoane avizare, când se pune problema să facă investiţii importante pe termen lung.

Aduce noroc: Să nu vă ignoraţi rivalii.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Zalomir jpg
carabineri jpg
image
image
image
image
new amsterdam 2 png
apatie
cos flori lila mov floraria online amazon jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )
horoscop
woman 4214744 1920 jpg