Cele mai nepotrivite zodii. De cine e bine să te ferești

image
Cele mai nepotrivite zodii sunt cele cu Soarele în semne de pământ sau apăfoto: Hepta

Nativii din zodii de pământ sunt cei mai dificili, deoarece nu acceptă decât foarte greu compromisurile. Cele mai nepotrivite zodii sunt, însă, cele care au Soarele în acelaşi element.

Nativii şi nativele care au Soarele în acelaşi element (foc, pământ, aer sau apă) formează cupluri cu interese şi mentalităţi comune, acceptă compromisurile, însă le lipseşte adesea atracţia sexuală, patima care să le „săreze” viaţa. Deși sunt printre cele mai nepotrivite zodii sunt şanse să reziste totuşi matrimonial, mai ales dacă nu fac parte din aceeaşi zodie (Berbec cu Berbec, Taur cu Taur etc.).

Cele mai nepotrivite zodii au Soarele în semne de pământ

O situaţie specială este oferită de nativii cu Soarele în semne de pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn, considerați de unii a fi cele mai nepotrivite zodii), care, fiind foarte pragmatici şi doritori de afirmare, îşi neglijează frecvent partenerii de cuplu şi nu acceptă să fie contrazişi în nici o împrejurare. În plus, sunt foarte geloşi, prea orgolioşi şi au reacţii extrem de violente dacă descoperă că partenerul este adulterin.

Foarte greu de suportat sunt şi nativii cu Soarele în semne de foc, care nu suportă nici ei să fie dezaprobaţi şi doresc ca deciziile lor să fie puse în practică întocmai şi la timp. În momentul în care partenerul acceptă să fie vioara a doua, relaţiile se mai limpezesc, însă se presupune din start că va accepta şi infidelitatea "liderului”.  Nu se poate spune însă că sunt cele mai nepotrivite zodii, deoarece oferă multă pasiune şi alte destule compensaţii.

Cele mai nepotrivite zodii determinate de lipsa de atracţie

Orice aspect nearmonios la Venus, planeta iubirii, presupune absenţa atracţiei erotice, iar acelaşi tip de aspect între Soare ori Lună cu Saturn va "anunţa” multe relaţii amoroase destrămate. De asemenea, nativii cu Neptun în Casa a VII-a sau în Balanţă îşi aleg de regulă partenerii dintre cele mai nepotrivite zodii. Este de preferat ca nativii care au gânduri matrimoniale serioase să apeleze şi la sfatul unui astrolog.

Există mult mai multe situaţii care exclud buna înţelegere într-un cuplu. Nativii din semne de aer pot fi și ei, cu toate că sunt foarte adaptabili, dau de multe ori bir cu fugiţii din plictiseală. Unii consideră că cele mai nepotrivite zodii sunt cele de apă (Rac, Scorpion şi Peşti) deoarece ori sunt prea romantice sau empatice, ori sunt hipersexuale şi deci insaţiabile. Iubirea este cu siguranţă cea care îi motivează pe toţi.

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
transpiratie jpeg
PHOTO 2022 07 29 18 51 39 jpg
smoothie png
cuplu sex
Horoscop Scorpion png
image png